Κρήτη | Τραγικές στιγμές στο ΠΑΓΝΗ – Η 15χρονη Χριστίνα έμαθε την αλήθεια

Μπορεί η 15χρονη Χριστίνα Κωστίδη να πήρε εξιτήριο από την εντατική Παίδων του ΠΑΓΝΗ με δεδομένο ότι η κατάσταση της υγείας της εξελίσσεται αρκετά καλά, και να νοσηλεύεται πλέον στην Παιδοχειρουργική, ωστόσο το κορίτσι ήρθε αντιμέτωπο σήμερα με τον χειρότερο εφιάλτη του, μαθαίνοντας για την τραγωδία που έπληξε την οικογένειά του και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει μάνα και αδερφή στο πολύνεκρο τροχαίο της Αγίας Πελαγίας στις 3 Ιανουαρίου.

Όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό του βρίσκονταν παιδοψυχολόγοι και

παιδοψυχίατροι και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν επιλέχθηκε τυχαία η σημερινή ημέρα.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ στο ΠΑΓΝΗ, όπου εκτός από την ομάδα των ειδικών, στο πλευρό της Χριστίνας, βρίσκονται οι δύο γιαγιάδες και ο θείος της.

Ο πόνος είναι βαρύς για την οικογένεια, αφού- με τον πατέρα να εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ- θα πρέπει την ερχόμενη Παρασκευή να μεταβεί στη Ρόδο, προκειμένου να αποχαιρετήσει, την μητέρα αλλά και την κόρη που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο του ΒΟΑΚ.

Την ίδια ώρα στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ , νοσηλεύεται ο Νίκος Κωστίδης, ο πατέρας της Χριστίνας και μία ακόμη τραγική φιγούρα της δραματικής ιστορίας αφού έχασε την μία από τις δύο κόρες του και τη σύζυγο του. Η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται σταθερή και συνάμα κρίσιμη.

Λένε το τελευταίο αντίο στην μάνα και την κόρη

Να σημειωθεί ότι μία από τις τελευταίες πράξεις του δράματος θα «παιχτεί» την ερχόμενη Παρασκευή οπότε και θα πουν το τελευταίο αντίο στην μάνα και την κόρη της οικογένειας Κωστίδη, το νήμα της ζωής των οποίων κόπηκε στον «φονικό» ΒΟΑΚ.

Μάλιστα στην Τήλο αναμένεται να κηρυχθεί η συγκεκριμένη μέρα, ημέρα Πένθους στο νησί , απόφαση που θα οριστικοποιηθεί σήμερα έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση ενώ σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο και πολίτες θα παραστούν στην νεκρώσιμη ακολουθία το πρωί της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών που βρίσκεται στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ρόδου.

Αναφορικά τέλος με τους άλλους δύο τραυματίες του πολύνεκρου, παραμένουν για νοσηλεία στην Γενική Χειρουργική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, εκτός κινδύνου.

neakriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα