Κρήτη | Στις κάλπες οι αστυνομικοί σήμερα και αύριο

Οι κάλπες ανοίγουν σήμερα προκειμένου να ψηφίσουν οι εγγεγραμμένοι αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου.

Με μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για την προσέλευση όσο και για το αποτέλεσμα και τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου ξεκινούν σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο οι εκλογές στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου. Περισσότεροι από 600 αστυνομικοί καλούνται να εκλέξουν ανάμεσα σε δύο ψηφοδέλτια

νέο Δ.Σ, αντιπροσώπους στην ΠΟΑΣΥ, την ΑΔΕΔΥ, στο Συμβούλιο Μεταθέσεων, στην Εξελεγκτική Επιτροπή και στη Γραμματεία Γυναικών.

Οι κάλπες ανοίγουν σήμερα προκειμένου να ψηφίσουν οι εγγεγραμμένοι αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η κάλπη θα μείνει μία ώρα σε κάθε αστυνομικό τμήμα με αφετηρία το Α.Τ Χερσονήσου, στη συνέχεια το Α.Τ Αρκαλοχωρίου, το Α.Τ Πύργου και το Α.Τ Μοιρών.

Αύριο Παρασκευή θα ψηφίσουν οι αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν στο Ηράκλειο. Οι κάλπες θα βρίσκονται στο Αστυνομικό Μέγαρο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Πηγή: patris.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα