«Κατέρρευσε» στους Ζωσιμάδες ο Πλατανιάς | Τον «καθάρισε» με τριάρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

«Μπαλάκι» στα χέρια του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε ο Πλατανιάς στους Ζωσιμάδες. Η χανιώτικη ομάδα ηττήθηκε με 3-1, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Super League. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο Πλατανιάς, αφού στο 86′ ο Ντικαμονά αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το ματς

Ιδανικά ξεκίνησε ο αγώνας για τους φιλοξενούμενους. Ο Γκρζέλτσακ στο 7′ επιχείρησε ένα μακρινό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη για το 1-0, αλλά

η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 12′, με τον Κόντε, ο οποίος με όμορφο σουτ νίκησε τον Κοκκαλά για το 1-1. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός, ενώ δεν έλειπαν και τα δυνατά μαρκαρίσματα.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 36′, όταν ο Ναδάλες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τζημόπουλος πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους, πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Χανιώτη τερματοφύλακα για το 2-1.

Τρία λεπτά μετά, στο 39′, ξανά από τα πόδια του Ναδάλες, ο οποίος έκανε τη σέντρα απ’ τα αριστερά, ο Χαλκιαδάκης κατέβασε υπέροχα μέσα στην περιοχή και μ’ ένα εξαιρετικό σουτ έκανε το 3-1 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς όχι μόνο δεν μπόρεσε να ξανά βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να αναζητήσει την ισοφάριση, αλλά έμεινε και με 10 παίκτες, όταν ο Ντικαμονά στο 86′ συνέχισε την «κοκορομαχια» με τον Κόντε, χτύπησε τον Ισπανό στο πρόσωπο και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Έτσι, Ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε με ανατροπή την πρώτη του νίκη στους Ζωσιμάδες στο φετινό πρωτάθλημα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (65′ Νικολιάς), Λίλα, Γιάκος (73′ Μανθάτης), Χαλκιαδάκης (81′ Σολτάνι), Κόντε.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά, Πριντέτα (70′ Κοροβέσης), Βάντερσον, Κρος, Δημούτσος (73′ Πατράλης), Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα (81′ Στόιτσεφ), Ενσικουλού, Γκρζέλτσακ.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Keywords
Τυχαία Θέματα