Η είδηση που λύνει το μυστήριο του χωρισμού Μπουρδούμη-Χατζηγεωργίου: Το ειδύλλιο του ηθοποιού

Μια είδηση που μάλλον λύνει το μυστήριο του ξαφνικού χωρισμού του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, έναν μήνα πριν από τον γάμο τους, ήρθε σήμερα το πρωί στο φως της δημοσιότητας.

Στη συναυλία-αφιέρωμα στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του ’80 «Το Μινόρε της αυγής», που πραγματοποιήθηκε χθες, συμμετείχε και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Στην πρώτη του επαφή, μετά τον χωρισμό από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, με τις κάμερες, ο ηθοποιός έδειξε φανερά την ενόχλησή του. Στα πλάνα που έπαιξαν στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» φαίνεται αρκετά θυμωμένος με την παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων.

Οπως αποκάλυψαν στη συνέχεια οι συντελεστές της εκπομπής, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, έχει έρθει ξανά πολύ κοντά με την πρώην σύντροφό του και σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά.

«Εγώ εκείνο που ξέρω -και το λέω για πρώτη φορά- είναι ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μάλλον το ξαναμαγειρεύει με τη Χριστίνα Κοντοβά! Ξαναμαγειρεύεται το ειδύλλιο το προηγούμενο…», είπε χαρακτηριστικά η Τζώρτζια Συρίχα.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος επεσήμανε πως το πρώην ζευγάρι ήρθε ξανά κοντά πριν ο Αλέξανδρος και η Αλεξάνδρα χωρίσουν.

Αν ισχύει αυτή η πληροφορία που μετέδωσε η Τζώρτζια Συρίχα, τότε ουσιαστικά λύνεται και το μυστήριο του ξαφνικού χωρισμού της δημοσιογράφου με τον ηθοποιό. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν λίγο αφότου έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους τον Δεκαπένταυγουστο, αιτία ήταν ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους.

Μάλιστα, το περιοδικό Down Town ανέφερε ότι ουσιαστικά η δημοσιογράφος έδιωξε τον ηθοποιό όταν μετά από μια βραδινή έξοδό τους στην Πάτμο, όπου έκαναν τις διακοπές τους, ανακάλυψε στο κινητό του συντρόφου της κάποια συνομιλία με πρώην του. Ακολούθησε καβγάς και το ζευγάρι χώρισε. Ανθρωποι του περιβάλλοντος της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου ανέφεραν μάλιστα ότι αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ ουσιαστικά δεν άφηνε περιθώριο στη δημοσιογράφο να κάνει οτιδήποτε άλλο παρά να ακυρώσει τον γάμο της!

Αν όντως ισχύει ότι ο ηθοποιός ξαναβγαίνει με την πρώην φίλη του και ότι η επικοινωνία τους είχε αρχίσει πριν χωρίσει με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, τότε… λύνεται το μυστήριο.

Πάντως, στην εκπομπή του «Ε», μετά την είδηση-βόμβα από τα χείλη της Τζώρτζιας Συρίχα, η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να σχολιάσει ότι «δεν είπαμε ότι χώρισε για τη Χριστίνα Κοντοβά, αλλά ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, βγαίνει ξανά μαζί της».

Σημειώνεται ότι Μπουρδούμης-Κοντοβά χώρισαν στις αρχές του καλοκαιριού του 2016, ενώ λίγο αργότερα ο ηθοποιός ήρθε κοντά με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου. Η σχέση τους εξελίχθηκε ταχύτητα, το Πάσχα ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στη δημοσιογράφο και θα παντρεύονταν στο τέλος αυτού του μήνα.

Φωτογραφίες του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τη Χριστίνα Κοντοβά πριν από ενάμιση χρόνο, όταν ήταν ζευγάρι:

iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα