Η απάντηση του Πολάκη για την καταδίκη του: «Η απόφαση των δικαστών-διαφήμιση για τα Σφακιά» | Photos

Σε δέκα μήνες φυλάκισης με αναστολή, καταδίκασε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων τον αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη για παρέμβαση που είχε γίνει σε λιμανάκι των Σφακίων το 2011, επί δημαρχίας δικής του (Δείτε ΕΔΩ).

Πρόκειται για μία προβλήτα στα Μάρμαρα, στην θέση Διαλεσκάρι, η οποία από την πλευρά της υπεράσπισης υποστηρίχθηκε ότι προϋπήρχε.Ωστόσο, ο ισχυρισμός αυτός δεν έγινε δεκτός που Δικαστήριο που έκρινε πως πρόκειται για αυθαίρετη κατασκευή που έγινε τότε, βάσει της έκθεσης της πρώην κτηματικής υπηρεσίας του Δημοσίου.

Ο Χανιώτης αναπληρωτής

Υπουργός Υγείας, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αντιτίθεται στην απόφαση και προβάλει τα δικά του επιχειρήματα, κλείνοντας τη δημοσίευση με την προσθήκη φωτογραφιών, με σκοπό η απόφαση να αποτελέσει πηγή επισκεψιμότητας της παραλίας, όπως έγραψε.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Παύλoυ Πολάκη στο facebook για το θέμα:

«ευτυχως η δικαιοσυνη μιλησε …..Η επεκταση και ανακατασκευη μιας προβλητας ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ στην υπεροχη περιοχη των μαρμαρων στα σφακια ,που συνεβαλλε τα μεγιστα στην αναπτυξη του τουρισμου της περιοχης και συγκεκριμενα στον τετραπλασιασμο των επισκεπτων του φαραγγιου της αραδαινας οι οποιοι τωρα μπορουν να επιβιβαζονται με ασφαλεια στα τουριστικα πλοιαρια μολις ολοκληρωσουν τη διαβαση του φαραγγιου,κριθηκε απο την ατεγκτη δικαιοσυνη ως εγκληματικη ενεργεια για την οποια με κερασε με ποινη δεκα μηνων με αναστολη .

Δεν πειραζει κυριοι δικαστες, η τοπικη κοινωνια ξερει ποιος εκανε καλο στον τοπο και το εδειξε ……ολο με τετοια εγκληματα να ασχολειστε ….

Να και το εγκλημα, με βοτσαλο της περιοχης και μπροστα και πανω, χωρις καμια επιβαρυνση η αλλαγη της παραλιας,με τα φουσκωτα και τα επαγγελματικα σκαφη να δενουν ανετα.το βραδυ θα βγαλω κι αλλες φωτογραφιες της αξιοποινης πραξης ωστε με αφορμη την αποφαση των δικαστων να τη γνωρισει περισσοτερος κοσμος και να την επισκεφτει…»

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα