Γυναίκα στις ΗΠΑ κατηγορείται για τον βιασμό εννέα παιδιών

Μια γυναίκα στο Κρος Κάουντι του Άρκανσας, που αντιμετωπίζει κατηγορίες βιασμού, αιμομιξίας και παιδικής πορνογραφίας, παραδόθηκε την προηγούμενη Πέμπτη (28/09) στις Αρχές.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το γραφείο του σερίφη της Cross County έλαβε μια έκθεση την περασμένη εβδομάδα ότι η Βερόνικα Μπλέικ, 34 ετών, είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε τρεις νεαρούς κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών μηνών. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι έξι άλλοι νέοι «εμπλέκονταν στην υπόθεση».

Ο Μπλεκ αντιμετωπίζει έξι κατηγορίες βιασμού, έξι κατηγορίες αιμομιξίας, επτά κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή της και μία κατηγορία σεξουαλικής κακομεταχείρισης σε ανηλίκους, δήλωσε το γραφείο του σερίφη.

Η Μπλέικ πέρασε και την πόρτα του δικαστηρίου για πρώτη φορά όσον αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερη έναντι 100 χιλιάδων δολαρίων.

Η μητέρα της 34χρονης είπε ότι δεν γνώριζε τίποτα για όλα αυτά και ότι έμεινε έκπληκτη από την είδηση. Μάλιστα, απέδωσε τις πράξεις της κόρης της στην ευμετάβλητη ψυχολογική της κατάσταση, λόγω του πρόσφατου χωρισμού της.

Η αστυνομία του Αρκάνσας έχει αναλάβει να βοηθήσει στη σχετική έρευνα.

Πηγή: newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα