Γκολ ο Σάλιακας με την Εθνική Ελπίδων και “διπλό” στη Μολδαβία | Video

Σε πρωταγωνιστή της Εθνικής Ελπίδων στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μολδαβία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών εξελίχθηκε ο Μανώλης Σάλιακας.

Συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με το εθνόσημο ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας του ΑΟΧ-Κισσαμικού όχι μόνο ήταν στο αρχικό σχήμα καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας αλλά και με δικό του γκολ στο 67′ άνοιξε τον δρόμο για τη σπουδαία επικράτηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που έφυγε από το Στάδιο Ζίμπρου

με νίκη με σκορ 2-0. Το δεύτερο γκολ της Εθνικής Ελπίδων σημείωσε στο 84′ ο Κουλούρης. Από το 63′ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Οαντσέα.

Μολδαβία (Ντάνουτ Οπρέα): Τίμπουρ, Α. Μακρίτσκι (74′ Σβιναρένκο), Τίσκουλ, Μαραντίτσι, Τζάλμπα, Ντράγκαν, Οαντσέα, Μπόιτσιουκς (85′ Καραρούς), Β. Μακρίτσκι, Κράκιουν, Τιπούλεατς (80′ Νταμάσκαν).

Ελλάδα (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Σάλιακας, Πασαλίδης, Νικολάου, Τσιμίκας, Καραχάλιος, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος (77′ Μεληκιώτης), Μανθάτης (66′ Χατζηγιοβάνης), Κουλούρης, Λάμπρου (84′ Δεληγιαννίδης).

Το βίντεο του αγώνα (μετά το 1:41:35 το γκολ του Σάλιακα):

Keywords
Τυχαία Θέματα