Επιτέλους… Ένα «σκυλάδικο» της προκοπής στα Χανιά | Ό,τι χρειάζεται το αγαπημένο σας κατοικίδιο είναι ΕΔΩ

Οι τετράποδοι φίλοι μας χρειάζονται φροντίδα και αγάπη για αυτό είναι σημαντικό να τους παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας και πρόληψης.

Στο Dog Spa, στην Ακρωτηρίου 134 στα Χανιά, εξειδικευμένοι κτηνίατροι, σε συνδυασμό με τις τελευταίες τεχνολογίες, προσφέρουν στα σκυλάκια πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ηλεκτρονική σήμανση,

υπηρεσίες καλλωπισμού, επαγγελματικό κούρεμα και μπάνιο.
Με την σωστή παρακολούθηση και καταγραφή των στοιχείων υγείας του ζώου μπορούν να προληφθούν οι σημαντικότερες ασθένειες εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη επιτυχία στην ίαση.
Στο Dog Spa, υπάρχει ακόμη η δυνατότητα Drop off – Dog Park ενώ παράλληλα με το κτηνιατρείο λειτουργεί και pet shop με είδη ένδυσης, καλλωπισμού, διατροφής και αξεσουάρ καθώς και υπηρεσίες χαλάρωσης και περιποίησης για τους πιστούς μας φίλους.

Υπηρεσίες

Καλλωπισμός: Μπάνιο, Κούρεμα, Χτένισμα, Αντιμετώπιση εποχικής τριχόπτωσης, θεραπευτικά λουτρά, κόψιμο νυχιών, καθαρισμός παραπρωκτικών αδένων και όλα αυτά χωρίς ηρέμιση!

Κλινική εξέταση: Παρέχεται σε κάθε επίσκεψη με καταγραφή ιστορικού ώστε να ειναι συνεχής η παρακολούθηση της υγείας του ζώου

Στείρωση: Ως προληπτική πράξη αλλά και ως θεραπευτική αντιμετώπιση προβλημάτων, αποτελεί βασική χειρουργική δυνατότητα

Επείγοντα: Ειμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε και να αντιμετωπίσουμε επείγοντα τραυματικά περιστατικά

Εμβολιασμοί : Η βασικότερη προληπτική ιατρική πράξη για την διασφάλιση της υγείας και μακροβιότητας του μικρού μας φίλου

Χειρουργική: Στο πλήρως εξοπλισμένο χειρουργείο μας διενεργούμε επεμβάσεις μαλακών ιστών μικρής και μεγάλης έκτασης

Σήμανση με micro chip: Υποχρέωση από τον νόμο για κάθε δεσποζόμενο κατοικίδιο αλλά και για ζώα που πωλούνται

Διαγνωστικό εργαστήριο: Εχουμε την δυνατότητα αιματολογικού, βιοχημικού αλλα και παρασιτολογικού και δερματολογικου ελεγχου.

Οδοντιατρική φροντίδα: Αναλαμβάνουμε με ραντεβου την αποτρίχωση, την στίλβωση, οδοντικές εξαγωγές και ολική αντιμετώπιση της περιοδοντικής νόσου τους σκύλου και της γάτας.

Μεταφορά – Νοσηλεία: Προσφέρουμε δυνατότητα μεταφοράς από και προς το κτηνιατρείο μας καθώς και drop off για τα ραντεβού σας (φύλαξη μέχρι την ώρα παραλαβής).

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα