Εγκαινιάστηκε από τον Περιφερειάρχη το γήπεδο Καντάνου

Τα εγκαίνια του γηπέδου Καντάνου που θα καλύπτει αθλητικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής έγιναν από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κισσάμου-Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιου, του Δημάρχου Αντώνη Περράκη, του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή, του π. Δημάρχου Κώστα Κονταδά, του Περιφερειακού Συμβούλου-Προέδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Τάσου Κουρουπάκη, του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Χανίων Νίκου Παπαδάκη, του Προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας ΥΡΤΑΚΙΝΑ Γιάννη Κοντεκάκη, του Προέδρου της ποδοσφαιρικής

ομάδας Παλαιοχώρας Σήφη Δελάκη, άλλων εκπροσώπων της ΕΠΣ Χανίων και πλήθους κόσμου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος που στο χαιρετισμό του τόσο ο ίδιος όσο και ο Δήμαρχος Αντώνης Περράκης, αλλά και ο π. Δήμαρχος Κώστας Κονταδάς (που οραματίστηκε το έργο) ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας Γιάννης Κοντεκάκης αναφέρθηκαν στη σημαντικότητα του νέου γηπέδου για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη περιοχή. Παράλληλα ευχαρίστησαν θερμά τον Περιφερειάρχη για την στήριξη του στην κατασκευή και ολοκλήρωση του έργου που σύμφωνα με τον Δήμαρχο ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα που πληροί όλες τις απαιτούμενες υποδομές (σύστημα άρδευσης, δεξαμενή τροφοδοσίας νερού, περίφραξη, πάγκους προπονητών) και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου.

Μάλιστα ο δήμαρχος στο χαιρετισμό του τόνισε ότι «το γήπεδο παραδίδεται στην τοπική κοινωνία η οποία πρέπει να δείχνει ομοψυχία, να μην υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των ομάδων, ώστε να χαιρόμαστε όλοι το στολίδι αυτό του Δήμου μας». Τέλος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για τη έμπρακτη συμπαράσταση και βοήθεια που έχει μέχρι σήμερα παράσχει στον Δήμο και έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας πως οι προσπάθειες εκσυγχρονισμού και δημιουργίας νέων γηπέδων θα συνεχιστούν.

Στο ίδιο πνεύμα μίλησε συγκινημένος για το έργο που οραματίστηκε ο π. δήμαρχος Κώστας Κονταδάς ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την στήριξη.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του γηπέδου για τους νέους, τη τοπική κοινωνία που θα καλύψει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. Επίσης ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι, η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή εξεδρών-κερκίδων καθώς υπάρχει ήδη ώριμη μελέτη από το δήμο.

Παρόντες επίσης ήταν οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Μπικάκης, Γιώργος Βακάκης, Στέλλα Αλφιέρη, Νίκος Φιωτοδημητράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρος Αλυγιζάκης , η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αικατερίνη Καλαϊτζάκη-Περράκη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ΣΕΛΙΝΟΥ Γιάννης Βαρδουλάκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πολύδωρος Μαρκουλάκης, Μαρκέλλα Περράκη, Σταματία Σταυρίδου και από την αντιπολίτευση Νίκος Δρακάκης και Γιάννης Φιωτάκης.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαίμαχων και νέων της ομάδας της Υρτακίνας και παραδοσιακό κέρασμα από τον Σύλλογο Γυναικών Καντάνου.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα