Δεκαπενταύγουστος στα Χανιά χωρίς τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Μια αμήχανη σιωπή επικρατεί φέτος το καλοκαίρι στο άλλοτε πολύβοο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη, στο Ακρωτήρι Χανίων. Είναι το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον αρχηγό της οικογένειας, ο πρώτος Αύγουστος μετά από 60 και πλέον χρόνια που η βίλα δεν φιλοξένησε εγγόνια και δισέγγονα δεν έγινε το μέρος που θα έσμιγαν όλα τα μέλη της οικογένειας από κάθε γωνιά του κόσμου.

Δεκαπενταύγουστο στο σπίτι με την οικογένειά του επέλεξε να κάνει

ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά για διακοπές. Μάλιστα, στη διάρκεια των διακοπών του με την σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους, κολύμπησαν στο Λουτρό, δείτε (ΕΔΩ), και περπάτησαν στα βουνά των Σφακίων, δείτε (ΕΔΩ), στη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής τους στην περιοχή. Αυτές τις μέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, χαλαρώνουν στο σπίτι χωρίς να δέχονται ιδιαίτερες επισκέψεις ενώ αποφεύγουν και τις κοινωνικές εμφανίσεις.

Αναχώρησε η Ντόρα

Τις βουτιές της στην αγαπημένη θάλασσα του πατέρα της, στο Μαράθι, είχε την ευκαιρία να απολαύσει προ ημερών η Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο δείτε (ΕΔΩ).

Ωστόσο οι δυο τους δεν έμειναν στα Χανιά για την εορτή του Δεκαπενταύγουστου αλλά επέλεξαν να την περάσουν στο Καρπενήσι.

Στα Χανιά βρέθηκαν νωρίτερα το καλοκαίρι και οι δύο άλλες κόρες του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη, Κατερίνα και Αλεξάνδρα. Στη διάρκεια της παραμονής τους, και οι τέσσερις, επισκέπτονταν καθημερινά τους τάφους του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη, στον Αργουλιδέ.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα