Χανιά | Στον «αέρα» η αλλαγή Προέδρου στην ΔΕΥΑΧ

ΑκόμαΧανιά | δεν έχει καταφέρει το Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει την αλλαγή προέδρου και διοικητικού συμβουλίου στην ΔΕΥΑΧ, καθώς η σχετική απόφαση απαιτεί διευρυμένη πλειοψηφία των 25.

Όπως διαπιστώθηκε, κατά την έγκριση των αλλαγών στην προηγούμενη συνεδρίαση «ναι» ψήφισαν 23 δημοτικοί σύμβουλοι, με αποτέλεσμα το θέμα να τεθεί εκ νέου προς συζήτηση στην σημερινή συνεδρίαση. Ωστόσο, ο Δήμαρχος προχώρησε στην απόσυρση του θέματος, καθώς ούτε σήμερα υπήρχε

η πλειοψηφία των 25.

Θυμίζουμε πως η αλλαγή αφορά την τοποθέτηση του Μιχάλη Τζινευράκη στην θέση του Αντώνη Σχετάκη (ΕΔΩ).

Τώρα λέει πως δεν παραιτήθηκε

Στο μεταξύ, με έκπληξη ακούσαμε τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Λεβεντάκη να λέει προς το σώμα ότι από λάθος τα ΜΜΕ της πόλης που κάλυπταν την προηγούμενη συνεδρίαση (σσ το zarpanews.gr και τα «Χανιώτικα Νέα») ψευδώς έγραψαν ότι παραιτείται από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΧ.

Ακόμη, προχώρησε σε οδηγίες… αρχισυνταξίας, για το ποιο κομμάτι της τοποθέτησής του θα έπρεπε να έχουν συμπεριλάβει τα σχετικά ρεπορτάζ και ποιο να έχουν παραλείψει.

Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ: Χανιά | Αλλαγή σκυτάλης στην ΔΕΥΑΧ και μία παραίτηση με παράπονο σύμφωνα με το οποίο ο κ. Λεβεντάκης αφού δήλωσε πως παραιτείται, στη συνέχεια καταψήφισε την νέα σύνθεση του ΔΣ.

Δεν θα μπούμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης με τον κ. Λεβεντάκη, καθώς ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για εκείνον, οι συνεδριάσεις μαγνητοσκοπούνται.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα