Χανιά | Ολοκληρώθηκε το «FC Platanias Goalkeeper Camp 2017» | Video

Με την προσέλευση και τη διάθεση των νεαρών τερματοφυλάκων να ξεπερνά κάθε προσδοκία, ολοκληρώθηκε την Κυριακή το «FC Platanias Goalkeeper Camp 2017», με το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι να έχει ήδη δοθεί.

Κάνοντας τον απολογισμό του camp, ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας του Πλατανια, Γιώργος Μπερνεάνου, αφού ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, τόνισε: “Κλείνοντας το «FC Platanias Goalkeeper Camp 2017» μετά από εννέα μέρες δουλειάς, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσέλευση, τη διάθεση

και την όρεξη που έδειξαν όλα αυτά τα παιδιά που ήταν εδώ, καταφέραμε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις και γνώσεις και να εισπράξουμε πολλά συναισθήματα.

Όλα αυτά οφείλονται στην ομάδα του Πλατανιά που άνοιξε το προπονητικό της κέντρο και έδωσε την ευκαιρία σε όλα αυτά τα παιδιά να δουλέψουν υπό τις συνθήκες που δουλεύει και ένας επαγγελματίας αθλητής και όλα αυτό μας υποχρεώνει να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε.

Όλη αυτή η συμμετοχή έδειξε ότι υπάρχει όρεξη για γνώση, αλλά και για εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που συμμετείχαν και ήρθαν από όλα τα μέρη της Κρήτης. Είχαμε την ευκαιρία να τους δείξουμε και τους δώσουμε πάρα πολλά. Η θέση του τερματοφύλακα είναι τέτοια που απαιτεί πάρα πολλά πράγματα, όμως πάνω από όλα ο κάθε γκολκίπερ είναι ξεχωριστός. Εμείς μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία θελήσαμε να ωθήσουμε τα παιδιά να στοχεύσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Όμως δεν πρέπει να σταματήσουν εδώ, γιατί η γνώση και η βελτίωση είναι συνεχής.

Στην Ελλάδα υπάρχει πλούσιο ταλέντο. Θα πρέπει όμως και εμείς οι προπονητές να το αξιοποιήσουμε και να το αναγνωρίσουμε.

Έχουμε ήδη δώσει ραντεβού για του χρόνου. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό, καθώς όλα τα παιδιά θέλουν να ζήσουν ξανά αυτή την εμπειρία, αλλά και εμείς πρέπει να τους δίνουμε όσα περισσότερα μπορούμε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα”.

Εκτός από τον κ.Μπερνεάνου και τον κ.Κώστα Γκολέμη, τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους μετέδωσαν αυτές τις εννέα μέρες οι Γιώργος Λαζαρίδης, Αντώνης Κοκκαλάς, Μιχάλης Αγριμάκης, Χρυσόστομος Ιακωβίδης, Γιώργος Μουσιάρης, Γιώργος Γιαγκιόζης, Σταύρος Σταθάκης, Γιώργος Τουλουπάκης, Γιώργος Πανίδης, Μιχάλης Καρβουνιάρης.

Εξίσου σημαντική ήταν η συμβολή του προπονητή τερματοφυλάκων των Εθνικών ομάδων, Φάνη Κατεργιαννάκη, καθώς και καθηγητή ΤΕΦΑΑ και προπονητή τερματοφυλάκων κ. Αγγελου Κυρανούδη.

Επίσης κατά τη διάρκεια του «FC Platanias Goalkeeper Camp 2017», στους τερματοφύλακες μίλησαν για θέματα που έχουν να κάνουν με το δικό τους τομέα ευθύνης, οι φυσικοθεραπευτές Μιχάλης Κυβερνιτάκης και Κατερίνα Κοκολογιάννη, ο προπονητής φυσικής κατάστασης Λεωνίδας Παπαδάκης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας Κωστής Κοσμαδακής.

Κατά την τελευταία μέρα των προπονήσεων στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε, κάθε τερματοφύλακας που μετείχε στο camp παρέλαβε δίπλωμα συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα