Οι κλέφτες επέστρεψαν τις ρόδες του αυτοκινήτου στον Αντώνη Τσαπατάκη | Photo

Μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα με τις ρόδες που εκλάπησαν από το αυτοκίνητου του Αντώνη Τσαπατάκη, οι κλέφτες του τις επέστρεψαν.Ειδικότερα, υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο του Παραολυμπιονίκη ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας, όταν επέστρεψε να πάρει το αυτοκίνητο του και οι ρόδες έλειπαν.

Έπειτα ανήρτησε μία φωτογραφία στο facebook, και φίλοι και γνωστοί κοινοποίησαν το θέμα με αποτέλεσμα οι κλέφτες να τις επιστρέψουν. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, ότι γνωστοί του Αντώνη του έδωσαν καινούριες ζάντες και ρόδες,

μέχρι να επιστραφούν οι δικές του.

Το σχόλιο του Αντώνη Τσαπατάκη:

«Καμιά φορά η ανάγκη σε ωθεί σε πράξεις που δεν θέλεις να κάνεις.Θα ακουγόταν περίεργο να πω ´ευχαριστώ´ αλλά αυτή τη φορά το φιλότιμο νίκησε και οι ρόδες επέστρεψαν!

Ωφείλω να ευχάριστησω όμως τον φίλο Kostas Axouristos για τις ζάντες που έστειλε από το κατάστημα του (Λιοσίων 194,Αθήνα) δωρεάν, μέχρι να επιστραφούν οι δικές μου και το συνεργείο του Δημήτρη Παπαδόπουλου (Μιχ.Ψελλου 6,Θες/κη) για βοήθεια στην τοποθέτηση.Τέλος όλους εσάς που δείξατε άμεσα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.

Υ.Γ. Είθε εκείνοι που το έκαναν μην γίνουν ποτέ ξανά θύματα οποιασδήποτε ανάγκης για να προβούν σε ανάλογες ενέργειες».

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα