Χανιά | Μικροί και μεγάλοι γιόρτασαν την επαναλειτουργία της Δημοτικής Παιδικής Βιβλιοθήκης!

Όμορφες φωνούλες και τραγούδια πλημμύρισαν τον Κήπο, στην γιορτή για την επαναλειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Τα παιδάκια της μπάντας του δήμου, έπαιξαν μουσική, παιδιά από το Κέντρο Παιδικής Δημιουργίας Λενταριανών, παρουσίασαν ένα μικρό δρώμενο υπό την καθοδήγηση της Βιβλιοθηκονόμου Ελένης Καρτσωνάκη, ενώ ο κόσμος απόλαυσε διάφορες λιχουδιές και αναψυκτικά. Τα παιδάκια εξερεύνησαν τους χώρους της Βιβλιοθήκης και ενθουσιάστηκαν με την ιδιαίτερη διακόσμηση την οποία ανέλαβε ο κ. Χαλκιόπουλος, ο οποίος σχεδιάζει τις παιδκές βιβλιοθήκες του ιδρύματος Νιάρχος.

«Με

μεγάλη χαρά, εγκαινιάζουμε την επαναλειτουργία της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης-φωλιάς, η οποία ιδρύθηκε το 1987 επί της δημαρχίας του Γιώργου Κατσανεβάκη, και έπειτα από γραφειοκρατικές διαδικασίες και διάφορα προβλήματα που προέκυψαν, μετά από δύο χρόνια ολοκληρώθηκε. Χρειαζόμαστε ευαίσθητους ανθρώπους με παιδεία, και γνώση και αυτό προάγουμε μέσα από τις βιβλιοθήκες του δήμου», ανέφερε στο zarpanews.gr, η Αντιδήμαρχος Βαρβάρα Περράκη.

Υπενθυμίζεται ότι 16 Ιουνίου με 8 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις, στα πλαίσια της » Καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2017″, σε συνεργασία του δήμου Χανίων και της Δημοτικής βιβλιοθήκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη μπορεί κανείς όχι μόνο να δανειστεί βιβλία αλλά και να κάνει δωρεά βιβλία τα οποία δεν χρειάζεται.

Περισσότερες πληροφορίες: www.librarychania.gr

Facebook: librarychania

Keywords
Τυχαία Θέματα