Χανιά | Κανένα ίχνος ζωής του Ιωάννη Πολιουδάκη εδώ και τρία χρόνια! | Photo

Από τις 13 Ιουλίου του 2014, αγνοείται η τύχη του Ιωάννη Πολιουδάκη, ο οποίος ήταν κάτοικος Βουκολιών.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Πολιουδάκης 64 χρόνων μαραγκός και αγρότης, εξαφανίστηκε στις αρχές Ιουλίου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από το σπίτι όπου έμενε μόνος του, στο χωριό Βουκολιές.

Όλα δείχνουν ότι κάποιος τον αιφνιδίασε. Ένας γνωστός του επισκέπτης που πιθανά τον εξαφάνισε…

Παρά το γεγονός ότι η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, έκανε έρευνα και βρήκε σημαντικά στοιχεία που συνδέονται με την εξαφάνιση του Γιάννη Πολιουδάκη, υπάρχουν πολλά ερωτήματα

που δεν έχουν απαντηθεί και άνθρωποι που γνωρίζουν και δεν μιλούν. Έτσι, μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί τέλος στην αγωνία των συγγενών του, οι οποίοι συνεχίζουν να ελπίζουν ότι ο Γιάννης θα βρεθεί.

Το χρονικό

Οι συγγενείς που έφτασαν στη μονοκατοικία βρήκαν την εξώπορτα κλειδωμένη, τα κλειδιά μες στο σπίτι και το κινητό τηλέφωνο σε λειτουργία πάνω στο κομοδίνο. Ο ιδιοκτήτης άφαντος

Το «Τούνελ» ερεύνησε μια παράξενη υπόθεση που έχει αναστατώσει τη μικρή κοινωνία έξω από τα Χανιά.

Ο Γιάννης Πολιουδάκης 64 χρόνων μαραγκός και αγρότης, εξαφανίστηκε στις αρχές Ιουλίου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από το σπίτι όπου έμενε μόνος του, στο χωριό Βουκολιές.

Όλα δείχνουν ότι κάποιος τον αιφνιδίασε. Ένας γνωστός του επισκέπτης που πιθανά τον εξαφάνισε

Το «Τούνελ» εντόπισε σημαντικούς μάρτυρες που ανοίγουν το δρόμο για τη λύση του μυστηρίου Μετέφεραν στην εκπομπή όσα τους είχε εκμυστηρευτεί ο ίδιος ο αγνοούμενος, λίγο πριν χαθεί.

Αποκάλυψη για κύκλωμα

Είχε πάρει δάνειο περίπου 8.000 ευρώ για λογαριασμό κάποιου φίλου του, με την προϋπόθεση ότι θα πλήρωνε εκείνος τις δόσεις. Βρέθηκε σε αδιέξοδο όταν οι εισπρακτικές εταιρείες άρχισαν να τον ενοχλούν. Από κει και πέρα ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση…

Η εκπομπή κατάφερε να βρει στοιχεία από τον τραπεζικό χώρο που θα βοηθήσουν σημαντικά στην έρευνα. Καταγγελίες που έφτασαν στο «Τούνελ» δείχνουν πως υπάρχει και στα Χανιά κύκλωμα, που δρα σε μικρές κοινωνίες. Εκμεταλλεύεται μοναχικούς ανθρώπους πείθοντας τους να παίρνουν για λογαριασμό άλλων μικρόποσα δάνεια.

«Κάποιος μπήκε στο σπίτι»

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Κρητικού αναστάτωσε την μικρή κοινωνία των Βουκολίων. Παλιότερα εργαζόταν σαν μαραγκός και αγρότης, αλλά τον τελευταίο χρόνο ήταν άνεργος. Όπως είπε στην ρεπόρτερ της εκπομπής ο αντιδήμαρχος του Δήμου Πλατανιά Γιώργος Καλαϊτζάκης, αμέσως μετά την είδηση της εξαφάνισης του, φορείς και κάτοικοι κινητοποιήθηκαν άμεσα για να τον βρουν.

Με πληροφορίες από anikolouli.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα