Χανιά | Επίσκεψη Πλατανιά στο Δημοτικό Σχολείο Ναυστάθμου | Photos

Για 4η συνεχόμενη χρονιά γιορτάστηκε φέτος στα σχολεία της χώρας η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, αντικαθιστώντας τα μαθήματα με δράσεις και αθλητικές δραστηριότητες.

Με το σύνθημα «Αθλούμαι – ΧαράΖΩ το μέλλον», η 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να συμμετέχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις και δραστηριότητες, καθώς επίσης και την ευκαιρία να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, συνηθίζοντας σ’ έναν τρόπο ζωής και άσκησης που, ιδανικά, θα συνεχίσουν και στην ενήλικη

ζωή τους.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών, οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, Χρήστος Καρυπίδης και Δημήτρης Στάμου, επισκέφθηκαν το Δημοτικό σχολείο Ναυστάθμου. Εκεί μίλησαν στους μαθητές, τόσο για τον επαγγελματικό, όσο και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και πως μπορεί η ενασχόληση με οποιοδήποτε σπορ να κάνει τη ζωή όλων καλύτερη.

Παράλληλα απάντησαν στις ερωτήσεις των μαθητών, μοίρασαν μπάλες, ενώ υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες μαζί τους. Τέλος, τους έδωσαν προσκλήσεις για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ.

Ανταποδίδοντας, οι μαθητές πρόσφεραν στον Χρήστο Καρυπίδη και στον Δημήτρη Στάμου, ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει για αυτούς.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία τον Διευθυντή του σχολείου Αριστόκριτο Τομαζινάκη, την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Νίκη Τσακίρη και όλους τους καθηγητές και δασκάλους για τη συνεργασία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα