Χανιά | Ελεύθερη η 58χρονη για τo επεισόδo στην Εφορία | Προθεσμία έως τη Δευτέρα

Προθεσμία έως τη ερχόμενη Δευτέρα όπου θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου, ζήτησε και πήρε η γυναίκα που μπήκε στην Εφορία Χανίων χθες Πέμπτη και προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό υπαλλήλου της υπηρεσίας.

Η 58χρονη γυναίκα που όπως η ίδια ισχυρίζεται είχε γίνει μπαλάκι μεταξύ της ΔΟΥ Χανίων και τράπεζας καθώς είχαν δεσμευτεί χρήματα της από ακατάσχετο λογαριασμό, προσπαθώντας να βρει

λύση στο πρόβλημα της ξέσπασε στους υπαλλήλου της εφορίας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο συνήγορος της, κ. Ευτύχης Μαυρογένης «η κατηγορουμένη ζητάει συγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε με αδόκιμο τρόπο στους ανθρώπους της εφορίας».

Ο κ. Μαυρογένης είπε πως η 58χρονη είναι έτοιμη να αποκαταστήσει τις όποιες υλικές ζημιές έχουν προκληθεί στην εφορία, ενώ τόνισε πως η κατηγορούμενη ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση γεγονός που πιστοποιείται από την εξέταση της από γιατρούς του νοσοκομείου, ενω της χορηγήθηκαν και ηρεμιστικά.

Σημείωσε επίσης οτι ο κ. Μαυρογένης πως χρειάζεται από όλους ψυχραιμία γιατί «σε αυτές τις οριακά οικονομικά συνθήκες για ορισμένους συμπολίτες μας, η ψυχραιμία είναι ο καλύτερος οδηγός προσώπων και καταστάσεων

Τέλος σε οτι αφορά τον σύζυγο της 58χρονη που και αυτός βρέθηκε σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της απείθειας προς της αρχές και της οπλοκατοχής, ο κ. Μαυρογένης ανέφερε πως το περιστατικό οφείλεται σε παρεξήγηση, καθώς ερευνήθηκε από τους αστυνομικούς όταν πήγε στο Α.Τ. από το χωράφι για να δεί τι συμβαίνει με την σύζυγο του και βρέθηκε στην κατοχή του ένα σουγιαδάκι.

Ο κ. Μαυρογένης μάλιστα έκανε λόγο για υπερβολή και κακό χειρισμό σε οτι αφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό, από την πλευρά της αστυνομίας.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα