Χανιά | «Είμαι Ακόμα Παιδί» | Μύρισαν Χριστούγεννα και…. το Πάρτι άρχισε

Κέντρο προστασίας παιδιού στο Πόρο! «Είμαι Ακόμα Παιδί» και «Αλέα… η ρίζα του καλού» και «ΑγκαλιάΖω» και «Μουσείο Φυσικής Ιστορίας» κι «Εμείς κι εμείς» και .. το πάρτι ξεκίνησε!

Το ραντεβού μας δόθηκε το πρωί της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου έξω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Παιδιά κι εθελοντές του «Είμαι ακόμα παιδί» ξεναγηθήκαμε αρχικά στη περιοχή, η εθελόντριά μας κ. Αθηνά Σφακάκη φρόντισε να μάθουμε την ιστορία της Κιζίλ Τάμπια, στην οποία βρίσκεται το μουσείο κι ύστερα… ανέλαβε ο Σωτήρης!

Τι για τις αρκούδες και τα ελάφια μας μίλησε, τι για τ’ αγρίμια της

Κρήτης! Τι τα πουλιά τα ερπετά και .. τσι χοχλιούς είδαμε! Τι .. το κεφάλι μας στο πιάτο βάλαμε, τι σε καθρέπτες βγήκαμε σε (πόσες αντανακλάσεις Παναγία μου), τι στο επίκεντρο σεισμών βρεθήκαμε!

Μια πραγματικά υπέροχη εμπειρία είναι το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης! Ζωντανό και διαρκώς εξελισσόμενο! Πρέπει να είναι, να γίνει, must see προορισμός για όλους, ντόπιους κι επισκέπτες.

Και κάπως έτσι, γεμάτοι εμπειρίες κι όμορφες εικόνες φύγαμε από το Μουσείο και περπατήσαμε ως το Mare Coffee Bar & Food! Εκεί, ο σύλλογος ΑγκαλιάΖΩ είχε κανονίσει για εμάς, για όλους εμάς τα παιδιά μας και τους συνοδούς εθελοντές γεύμα, το οποία το καταβροχθίσαμε όχι μόνο γιατί πεινούσαμε, αλλά γιατί ήταν (όπως πάντα) πεντανόστιμο! Και κει κάπου στο γλυκό (αχ αυτό το γλυκό!) ήρθαν κι οι δωροεπιταγές της Ελίνας και της κ. Λιάνας και τα κορίτσια μας κυριολεκτικά πέταξαν από τη χαρά τους και μας γέμισαν …αγκαλιές.

Κι ύστερα γυρίσαμε σπίτι μας..Κι εκεί άρχισε το πάρτι! Κυριολεκτικά όμως!

Η ομάδα «Εμείς κι εμείς» ήρθε κοντά μας (φορτωμένη δώρα για τα κορίτσια μας) κι έφερε μαζί της την θέληση, την διάθεση για προσφορά και την αγάπη της για τα παιδιά! Έφερε βέβαια και την Παπίτο Κλόουν που έκλεψε όοοολη τη «δόξα»!!

Τι γέλια, τι παιχνίδια, πόσος χορός, πόση σοκολάτα, πόση ευτυχία τελικά μας πρόσφερε η παπίτο!

site: www.eimaiakomapaidi.gr
e-mail: [email protected]
facebook: www.facebook.com/eimaiakomapaidi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα