Χανιά | Διήμερη εκδρομή από τ΄ Ασκύφου στον Αποκόρωνα οργανώνει ο Ορειβατικός

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για τα μέλη του, διήμερη πολύωρη ορειβατική εξόρμηση, για να πραγματοποιήσει διάσχιση στα ανατολικά της οροσειράς των Λευκών Ορέων, από την επαρχία Σφακίων στην επαρχία Αποκορώνου, στην διαδρομή οροπέδιο Ασκύφου Σφακίων – Ταύρη – οροπέδιο Νιάτο – Κακά Καστέλια – Δοκαρόπορος – Ρέντα Αποκορώνου, το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου 2017.

Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από την γειτονιά Αμμουδάρι στα Ασκύφου στην επαρχία Σφακίων και η διανυκτέρευση θα γίνει στο καταφύγιο του Συλλόγου στην Ταύρη. Η συμμετοχή

στην εξόρμηση αυτή θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δουν υπέροχες εικόνες προς τις γύρω ψηλές κορυφές και σε όλη την βόρεια ακτογραμμή του νομού μας.

Στην εξόρμηση μπορούν να συμμετέχουν όσα μέλη μας έχουν καλή φυσική κατάσταση και έχουν συμμετάσχει σε δύσκολες ομαδικές πεζοπορίες τον τελευταίο χρόνο. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους ατομικά εφόδια διαβίωσης (νερό, φαγητό, ζεστά ρούχα, υπνόσακο κ.λπ.).

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το μεσημέρι του Σαββάτου, ώρα 14:00 μ.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της επόμενης ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 06/10.

Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Ιωάννης Φραντζεσκάκης.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα