Χανιά | Δεσμεύσεις του Υφυπουργού Παιδείας για τις ελλείψεις των σχολείων της Παλαιόχωρας | Photo+Video

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υφυπουργού Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη στα Χανιά πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 σύσκεψη για τα προβλήματα Παιδείας που έχουν προκύψει στο Δήμο Καντάνου-Σελίνου.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός παιδείας κ.Μπαξεβανάκης, ο Διευθυντής Επαγγελματικής Εκπ/σης κ. Θέμης Κοτσιφάκης, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Νομού Χανίων κ. Ζερβάκης και η βουλευτής Χανίων κα. Βαγιωνάκη Βάλια.

Από την πλευρά του Δήμου Καντάνου – Σελίνου παρέστησαν ο Δήμαρχος κ. Περράκης Αντώνης ,ο Αντιδήμαρχος κ. Μπικάκης Μιχάλης και οι Διευθυντές Γυμνασίου κ. Τσόγκας Ιωάννης και Λυκείου κα. Χατζησάββα Βασιλική.

Το θέμα που τέθηκε ήταν οι ελλείψεις καθηγητών στο Γυμνάσιο και Λύκειο Παλαιόχωρας. Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε μετά και από θετική εισήγηση του κ. Ζερβάκη ότι από του χρόνου η Παλαιόχωρα θα μοριοδοτείται ως δυσπρόσιτη περιοχή.

Επίσης δεσμεύτηκε ότι εάν και τις επόμενες μέρες στους νέους διορισμούς αναπληρωτών, οι καθηγητές αρνηθούν να αναλάβουν υπηρεσία στην Παλιόχωρα, θα προχωρήσει σε νομοθετική πράξη για τοπική προκήρυξη.

Δείτε τι είχε δηλώσει χτες ο υφυπουργός Παιδείας στο βίντεο του zarpanews.gr:
zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα