Χανιά | «Απειλητικά» σημειώματα για μία θέση… στάθμευσης | Απίστευτα σκηνικά σε δημόσιο parking στον Αποκόρωνα | Photos

Μπορεί τα νεύρα όλων μας να είναι λίγο «τεντωμένα», ιδιαιτέρα τις ημέρες που ζούμε. Τα όσα διαδραματίζονται όμως σε αυτό το σημείο του Αποκόρωνα, ξεπερνάνε το φυσιολογικό.Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, σε αυτό το μεγάλο, υπαίθριο και κυρίως δημόσιο πάρκινγκ στις Βρύσες Αποκορώνου, καθημερινά παρκάρουν πολλά οχήματα.

Το παράδοξο όμως είναι, ότι στην προσπάθειά τους, να παρκάρουν όλοι στη σκιά, «κλείνουν» το μπροστινό ή το όπισθεν όχημα, με αποτέλεσμα τα οχήματα να μην μπορούν να μετακινηθούν, αν δεν «απεγκλωβιστούν».Το πρόβλημα δυστυχώς μεγαλώνει όταν οι οδηγοί δεν

μπορούν να βρουν τον ιδιοκτήτη του οχήματος που τους έχει «κλείσει», με αποτέλεσμα να καθυστερούν στις δουλειές τους. Η οδηγός του εικονιζόμενου τζιπ, αφού «είδε και απόειδε» έκανε την αγανάκτησή της, ταμπέλα για το όχημα που θα επιχειρούσε να παρκάρει πίσω από το αμάξι της.

Αν και φαίνεται να το παράκανε με την αντίδρασή της, αφού το σημείωμα που κρέμασε στον υαλοκαθαριστήρα του πορτ-μπαγάζ έγραφε:

«Μην παρκάρετε από πίσω μου κανείς μα κανείς!!! Βλάκες, ηλίθιοι, ανεγκέφαλοι, ΖΩΑ!!!»

Η -όχι και τόσο ψύχραιμη- γραπτή αντίδραση, έγινε θέμα στους υπόλοιπους οδηγούς του πάρκινγκ και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, κανείς δεν τόλμησε να παρκάρει πίσω από το τζιπ της κυρίας.

Σεμνά και ψύχραιμα Αποκορωνιώτες φίλοι…

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα