Χανιά | Αυτοψία Βάμβουκα στο Βαμβακόπουλο | Πότε θα είναι έτοιμος ο δρόμος | Photos

Το Σάββατο πρόκειται να δοθεί στους πολίτες η Λεωφόρος Καζαντζάκη, στον Βαμβακόπουλο η οποία κατασκευάζεται εδώ και αρκετό καιρό από το δήμο Χανίων.
Ειδικότερα, όπως δήλωσε στο zarpanews.gr ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, «πρόκειται για 1,300 μέτρα οδικού δικτύου, το οποίο ήταν σε κακή κατάσταση, και έτσι ο δήμος με δικά του χρήματα κατασκευάζει αυτό το έργο. Ο αρχικός προϋπολογισμός ήταν 300.000 ευρώ και με τις εκπτώσεις

κατέβηκε στις 100.000 ευρώ. Στην πορεία θα γίνει μία συνάντηση με την Περιφέρεια, προκειμένου να φτιαχτούν τα πεζοδρόμια στην Λεωφόρο Καζαντζάκη, καθώς είναι ανύπαρκτα και ο κίνδυνος για τους πεζούς είναι μεγάλος».
Ακόμη ο κ. Βάμβουκας, τόνισε ότι πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στο 2018, μία μεγάλη εργολαβία η οποία θα αφορά στις περιαστικές περιοχές του δήμου, κυρίως τις περιοχές της Νέας Κυδωνίας αλλά και το Ακρωτήρι, και άλλα σημεία περιμετρικά του δήμου.
«Σε συνεργασία με την ΔΕΥΑΧ, πρόκειται να ξεκινήσει από το νέο έτος, ένα μεγάλο έργο προϋπολογισμού 1,500.000 ευρώ, το οποίο θα αφορά δρόμους που έχουν από κάτω δίκτυα της ΔΕΥΑΧ και έχουν υποστεί μεγάλες φθορές», πρόσθεσε ο κ. Βάμβουκας.
zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα