Μπράβο! Διέπρεψε ο ιππικός όμιλος Χανίων στους διασυλλογικούς αγώνες | Photos

Ο Αθλητικός ιππικός όμιλος Χανίων διέπρεψε στην 1η ημέρα των 4ών Διασυλλογικών Αγώνων στο Αγώνισμα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας .

Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας στην Ιππική Δεξιοτεχνία:

Αναστασάκη Ναυσικά με τον ίππο Fernado. Ιδιοκτήτρια και προπονήτρια του Αθλητικού ιππικού ομίλου Χανίων

Ή Σοφία Παπαδακακη με τον ίππο Monti κατέκτησαν την 1η θέση στην κατηγορία Α4 με ποσοστό 65,5% και την 3η θέση στην Α3 με ποσοστό 66,4%

Σπηλιώτης Παναγιώτης με τον ίππο Ruva

Ή Νάνσυ Αναστασακη με τον ίππο Fernado συμμετείχε εκτός συναγωνισμού στη κατηγορία Preliminary Dressage

test for 6-year old Horses καθώς και στην Α4. Στο αγωνισμα υπερπήδησης εμποδίων ο αθλητής Αρις Δημητριαδης με τον ίππο ludiva κατέκτησαν την 4η θέση στη κατηγορία 0,80μ.

Αρις Δημητριάδης με τον ίππο ludiva στην απονομή

Τα αποτελέσματα της δεύτερης μέρας στην Ιππική Δεξιοτεχνία : Ή Σοφία Παπαδακακη με τον ίππο Monti κατέκτησαν την 1η θέση με ποσοστό 68.66% στην κατηγορία Α6…

​ Σοφία Παπαδακάκη με τον ίππο Monti στην απονομή του δεύτερου χρυσού, δίπλα της ειναι ο κ Τερζής κριτής της ιππικής δεξιοτεχνίας.

Στην υπερπήδηση εμποδίων ο αθλητής Αρις Δημητριάδης με τον ίππο ludiva εκτέλεσαν μια άπταιστη διαδρομή στους 0,80μ ενω στον αγώνα διαβάθμισης ολοκλήρωσε με βαθμούς ποινής. Η αθλήτρια Σοφια Παπαδακακη με τον ιππο Monti εκτέλεσαν τη διαδρομή των 0,80μ με βαθμούς ποινής. Ο Σπιλιωτης Παναγιώτης αποκλείστηκε λόγο πτώσης.

Ή Νανσυ Αναστασακη με τον ίππο Fernado συμμετείχε εκτός συναγωνισμού στη κατηγορία Preliminary Dressage test for 6-year old Horses καθώς και στην Α4. Συγχαρητήρια σε όλους! Οι επόμενοι αγώνες θα διεξαχθουν στον ομιλο μας στα Χανια στις 9-10 Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα