Αγωγή-μαμούθ για το τροχαίο με την Πόρσε | Tο ποσό που ζητά η χαροκαμένη οικογένεια από τον «Μr Jumbo»

Η αγωγή έχει κατατεθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών από την οικογένεια Πατμάνογλου εννέα μήνες μετά το τροχαίο με την μοιραία Porsche

Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Φεβρουαρίου του 2017, η Porsche την οποία οδηγούσε ο γιος του Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη των Jumbo, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο Honda Civic της οικογένειας

Πατμάνογλου που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.Η σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία και το ανήλικο αγοράκι τους, ο Παύλος, που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο σκοτώνονται ακαριαία. Το ίδιο και ο Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός της Porsche και φίλος του Ανδρέα Γεωργακόπουλος.Η χρηματική αποζημίωση που ζητά η οικογένεια Πατμάνογλου, αφορά σε ψυχική οδύνη των συγγενών της Αποστολίας και του μικρού Παύλου, στις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο αλλά και στα προσωπικά αντικείμενα που υπήρχαν στο όχημα. Στρέφεται εναντίον του ιδιοκτήτη του οχήματος, των κληρονόμων του θανόντος οδηγού και της ασφαλιστικής εταιρείας.

«Οι χρηματικές αξιώσεις είναι οι συνηθισμένες που εγείρονται σε αυτές τις περιπτώσεις και αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ» λέει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, άτομο κοντά στην οικογένεια Πατμάνογλου.

Την ίδια στιγμή, η δικογραφία της υπόθεσης έχει σταλεί στην Εισαγγελία Θηβών προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρουν ποινικές ευθύνες τρίτα πρόσωπα πέραν του 24χρονου οδηγού Γιώργου Βακάκη, που έχασε τη ζωή του μαζί με τον συνοδηγό φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο. Αν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου ατόμου, η υπόθεση θα μπει στο αρχείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα