Αυτά είναι τα 4 λαθάκια που κάνεις και ίσως καταστρέψουν τον γάμο σου στο μέλλον

Όλοι γνωρίζουν πως ένας γάμος έχει τα πάνω και τα κάτω του. Οι επιστήμονες όμως αναφέρουν πως κάποια σημάδια φαίνονται από την αρχή μιας σχέσης και συχνά οδηγούν στο συμπέρασμα πως ένας γάμος θα πετύχει ή θα αποτύχει.

Ποια είναι, όμως, αυτά τα 4 σημάδια που δείχνουν πως η σχέση σου δεν θα έχει καλό μέλλον.

1. Ειρωνία
Δεν υπάρχει χειρότερος οιωνός από την ειρωνία. Η ειρωνία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά και δείχνει ταυτόχρονα έλλειψη σεβασμού.

2. Κριτική
Σε κανέναν άνθρωπο δεν αρέσει η κριτική αν είναι κακοπροαίρετη. Το να κρίνεις

κάθε κίνηση και συμπεριφορά του συντρόφου σου δεν είναι καλό σημάδι για τη σχέση σας. Προσπάθησε να τον αποδεκτείς όπως είναι και μην προσπαθείς να του δείξεις με όλο σου το είναι τι είναι αυτό που δεν σου αρέσει πάνω του.

3. Άμυνα
Που και που καλό είναι να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να μην απαντάς σε κάθε επίθεση με άμυνα. Δέξου τα λάθη σου και αμύνσου μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται.

4. Πάγωμα
Κάποια άτομα νιώθουν να παγώνουν στο άκουσμα κάποιου αρνητικού σχολίου από τον σύντροφό τους. Αν γκρινιάζεις στον αγαπημένο σου και εκείνος κοιτάει το πάτωμα χωρίς να μιλάει καλό θα ήταν να κάνεις ένα διάλειμμα στον τσακωμό σας για να γεμίσετε και οι δυο τις μπαταρίες σας. Αν εσύ είσαι αυτή που νιώθει να «παγώνει», τότε απλά πες στον σύντροφό σου να συνεχίσετε την κουβέντα σας λίγο αργότερα

faysbook.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα