To Eπιμελητήριο Χανίων στην Διεθνή Έκθεση Βελιγραδίου | Photos

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Επιμελητήριο Χανίων συμμετείχε με το δικό του περίπτερο “ChaniaValues” και εννέα Χανιώτικες επιχειρήσεις,στην Έκθεση «FoodEthnoFair» στο Βελιγράδι (22 έως 25 Νοεμβρίου).
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Βελιγραδίου στο οποίο παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων, Βελιγραδίου και Νότιας Σερβίας-, ο πρόεδρος και ο γενικός Γραμματέας του Ελληνο-σερβικού Επιμελητηρίου, επιχειρηματίες, η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Χανίων, καθώς και εκπρόσωπος της διοργανώτριας εταιρίας στην Έκθεση, συζητήθηκαν και έγιναν τοποθετήσεις σε ουσιαστικά θέματα διασφάλισης

σχέσεων με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη, τόσο στον τομέα εμπορικών σχέσεων σε τομείς τροφίμων – ποτών όσο και στον τομέα τουρισμού.

Συζητήθηκαν επίσης η ανάπτυξη εμπορικών συνεργασιών μέσω διοργάνωσης Β2Β συναντήσεων και ενημερωτικών εκδηλώσεων σε θέματα τελωνιακών διαδικασιών στον τομέα τροφίμων – ποτών.

Επίσης συζητήθηκαν η ενίσχυση σχέσεων στον κλάδο του τουρισμού μέσω συμμετοχής στην έκθεση τουρισμού το Φεβρουάριο του 2018, ηπροβολή στα ΜΜΕ της Σερβίας με διανομή έντυπου διαφημιστικού υλικού του Νομού Χανίων καθώς και η αναζήτηση των συνεργιών με δήμους και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Οι Χανιώτικες εταιρίες που συμμετείχαν:

ΚΡΗΤΩΝ ΝΕΚΤΑΡ – CRETAN NECTAR – ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ ΚΡΕΜΕΣΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Ε.Π.Ε. – ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε – ELVITA – ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜHΤΡΙΑΚΩΝΑΝΤΩΝΑΚΗ – ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ Ο.Ε. ΑΒ ΓΕΥΣΕΙΣ ΓΗΣ – ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΛΙΕΣTERRACRETΑ ΑΝ. ΒΙΟΜ. ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ – ΛΑΔΙΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ¨ΑΝΑΤΟΛΗ¨ – ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑΝ. ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. – TOFILLO – ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑSIMANDIRAKIS – ΞΕΡΟΤΗΓΑΝΟDELI CRETA – ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΛΑΜΠΑΚΗ(ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΥΜΗΣ)

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα