Dome στα Χανιά: Έρχεται να βάλει φωτιά στις νύχτες μας!

Ένα – ένα αποκαλύπτονταν τα γράμματα τις τελευταίες μέρες στα social. Ώσπου έγινε η αποκάλυψη: Dome Chania Myconos! Γιατί αν αναρωτιέσαι τι κοινό έχουν τα Χανιά με τη Μύκονο, το πρώτο και πιο βασικό είναι η αυθεντική διάθεση για ξέφρενη διασκέδαση.

Αυτό μας υπόσχεται το χειμώνα το Dome Chania Myconos γιατί στα Χανιά

ξέρουμε να διασκεδάζουμε, ξέρουμε να βάζουμε φωτιά στις νύχτες, τραγουδάμε με την ψυχή μας, ξεφαντώνουμε μέχρι το πρωί!

Ζωντανή ελληνική μουσική, αναφορές στην κρητική μουσική, guest από την Αθήνα κάθε εβδομάδα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της διασκέδασης στη μουσική σκηνή Dome Chania Myconos.

Ωστόσο η μεγάλη έκπληξη είναι… οι Κυριακές! Τα χαλαρά και νωχελικά απογεύματα Κυριακής δίνουν τη θέση τους σε ξέφρενη διασκέδαση, σε ένα concept που οι Χανιώτες… έχουν αγαπήσει πολύ! Τις Κυριακές το Dome κουρδίζει τα όργανα από τις 7 το απόγευμα, και εμείς κλείνουμε την εβδομάδα με τον καλύτερο τρόπο!

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα θα συμβούν αυτόν τον χειμώνα στο Dome, στο κέντρο της πόλης, στα παλιά Μαύρα Μεσάνυχτα, απέναντι από το ΚΤΕΛ

Ο χώρος ήδη ετοιμάζεται για να ανοίξει τις πύλες του σε λίγες μέρες, ενώ οι πληροφορίες μας λένε ότι πρόκειται για ένα χώρο – υπερπαραγωγή! Πρωτοποριακός φωτισμός, σκηνογραφία, κρυστάλλινος ήχος θα είναι οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά!

Keywords
Αναζητήσεις
dome chania mikono
Τυχαία Θέματα