Σεφ, σκότωσε,τεμάχισε και μαγείρεψε την σύζυγό του

10:40 17/5/2017 - Πηγή: e-radio

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Αυστραλία από τη βίαιη δολοφονία γυναίκας από τον σεφ άντρα της. Στη συνέχεια την τεμάχισε και τη μαγείρεψε! Όλα αυτά έγιναν στο πολυτελές διαμέρισμα που διέμεναν στο Μπρισμπέιν τον Οκτώβριο του 2014.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο Μάρκους Βόλκε πιστεύεται ότι είχε παντρευτεί την Μάγιανγκ Πρασετάιο, 27 ετών από την Ινδονησία, προκειμένου η τελευταία να αποκτήσει την αυστραλιανή υπηκοότητα ως αντάλλαγμα για το ποσό των 9,000 δολαρίων.

Στις 2 Οκτωβρίου του 2014, τις πρώτες πρωινές

ώρες, οι γείτονες του ζευγαριού ξύπνησαν από τις κραυγές της 27χρονης κατά τη διάρκεια καβγά. Ήταν η τελευταία φορά που το θύμα ακούστηκε ζωντανό.

Η αστυνομία εκτιμά ότι μόλις το πτώμα της άτυχης γυναίκας άρχισε να αποσυντίθεται ο δολοφόνος άρχισε να καταστρώνει το σχέδιο του. Το απόγευμα της επόμενης ημέρας πήγε να αγοράσει γάντια, χλωρίνη, βούρτσα καθαρισμού, σάκους απορριμμάτων, μαντηλάκια και μια λεκάνη καθαρισμού.

Στη συνέχεια πήρε ταξί και μετέβη στο τοπικό νοσοκομείο όπου και δήλωσε στο προσωπικό ότι είχε τραυματισθεί στο χέρι από μαχαίρι κατά τη διάρκεια ενός καβγά. Μετά πήγε σε κατάστημα προκειμένου να αγοράσει μπαλτά με σκοπό να τεμαχίσει το νεκρό σώμα.

Αφού τεμάχισε το σώμα, ξεκίνησε να μαγειρεύει τα κομμάτια σε μεγάλη κατσαρόλα για να απαλλαγεί από τα αποδεικτικά στοιχεία. Τότε συνέβη το απρόοπτο. Από τις πολλές ώρες χρήσης της κουζίνας «έπεσε» το ρεύμα και αναγκάστηκε να καλέσει ηλεκτρολόγο.

Όταν ο ηλεκτρολόγος έφθασε στο διαμέρισμα αντιλήφθηκε μια ύποπτη μυρωδιά, την οποία ο δολοφόνος προσπάθησε να δικαιολογήσει λέγοντας πως «μαγείρευε ζωμό χοίρου». Ο ηλεκτρολόγος ίσως να είχε πειστεί εάν δεν παρατηρούσε τις σακούλες απορριμμάτων, τις συσκευασίες χλωρίνης και τα πλαστικά γάντια. Έτσι, αποφάσισε φεύγοντας να καλέσει την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι αντιμετώπισαν ένα ιδιαίτερα ήρεμο Βόλκε, όταν όμως τον ρώτησαν αν μπορούσαν να ψάξουν το διαμέρισμα, εκείνος προφασίστηκε ότι έπρεπε να δέσει τα σκυλιά πριν εισέλθουν στο διαμέρισμα για να μην τους επιτεθούν, κλείδωσε την πόρτα και διέφυγε από το παράθυρο.

Οι ένστολοι αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα για να βρεθούν μπρστά σε μια κατσαρόλια σιγόβραζαν τα διαμελισμένα πόδια μια γυναίκας, ενώ το ψυγείο ήταν γεμάτο με ανθρώπινα μέλη και αίμα.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό και ο δολοφόνος συνελήφθη.


Keywords
Τυχαία Θέματα