Μελετάται η δημιουργία τακτικής αεροπορικής σύνδεσης Ελσίνκι-Χανιά

H προοπτική δημιουργίας τακτικής αεροπορικής σύνδεσης από το Ελσίνκι προς τα Χανιά, βρέθηκε στο επίκεντρο των επαφών που είχε πολυμελής αντιπροσωπεία του δήμου Πλατανιά με φορείς του τουρισμού από την Φινλανδία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμος στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσηε Τουρισμού «ΜΑΤΚΑ Nordic Travel Fair» ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης είχε συναντήσεις εργασίας με τον πρέσβη της

Ελλάδας στη Φινλανδία, Γιώργο Αϋφαντή και τον διευθυντή του ΕΟΤ Σκανδιναβίας Παύλο Μούρμα.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, στις οποίες συμμετείχαν και εκπρόσωποι τουριστικών φορέων του Πλατανιά, ο κ. Μαλανδράκης συζήτησε την προοπτική δημιουργίας τακτικής αεροπορικής σύνδεσης από το Ελσίνκι προς τα Χανιά καθώς και τις δυνατότητες ανάπτυξης του τουρισμού της τρίτης ηλικίας, ο οποίος όπως τονίστηκε, μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό παράγοντα επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου στα Χανιά και στην Κρήτη γενικότερα.

Επίσης, ο Δήμαρχος Πλατανιά είχε, στο πλαίσιο της έκθεσης, συναντήσεις και με tour operators όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Πλατανιά ως τουριστικού προορισμού, δίνοντας έμφαση στις στη στενή σχέση που έχουν αναπτύξει οι Φινλανδοί επισκέπτες με την περιοχή τα τελευταία χρόνια.

The post Μελετάται η δημιουργία τακτικής αεροπορικής σύνδεσης Ελσίνκι-Χανιά appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα