Η Εγνατία Οδός προκήρυξε διαγωνισμούς για την κατασκευή διοδίων σε Στρυμονικό και Καβάλα

Διαγωνισμούς για την κατασκευή σταθμών διοδίων σε Στρυμονικό (2,35 εκατ. και Καβάλα (2,5 εκατ.) προκήρυξε η Εγνατία Οδός.

Ανά περίπτωση, βασικό σχέδιο του έργου είναι η κατασκευή του Σταθμού Διοδίων (Σ.Δ.) στην θέση «Καβάλα», στη Χ.Θ. 474+200m (παράκαμψη πόλης Καβάλας), όπως αποτυπώνεται στην Κ.Υ.Α. 6686/14.11.2014.

Αντίστοιχα, βασικό σχέδιο του έργου είναι η κατασκευή του Σταθμού Διοδίων (Σ.Δ.)

στην θέση «Καβάλα», στη Χ.Θ. 474+200m (παράκαμψη πόλης Καβάλας), όπως αποτυπώνεται στην Κ.Υ.Α. 6686/14.11.2014.

Στο τεχνικό αντικείμενο των δυο έργων περιλαμβάνονται οι απαιτούμενες εργασίες διαπλάτυνσης οδοστρώματος, διαμόρφωσης χώρου, κατασκευής κτιρίου διοίκησης και οικίσκων εισπρακτόρων, στέγαστρο λωρίδων διέλευσης, νησίδες, η προμήθεια και εγκατάσταση του Η/Μ εξοπλισμού, η σήμανση – ασφάλιση στην περιοχή του σταθμού διοδίων και κάθε άλλη εργασία ώστε να καταστεί έτοιμος προς λειτουργία.

Επίσης, περιλαμβάνονται εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών, φωτισμού σήμανσης – ασφάλειας οδού, οικοδομικών, ύδρευσης, αποχέτευσης και Η/Μ εγκαταστάσεων και εξοπλισμού.

Υπενθυμίζεται ότι για τους νέους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας Οδού έχουν εκδηλωθεί αντιδράσεις από τοπικούς φορείς.

The post Η Εγνατία Οδός προκήρυξε διαγωνισμούς για την κατασκευή διοδίων σε Στρυμονικό και Καβάλα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα