Η Siemens εγκαθιστά 6 σύγχρονες μηχανές διαλογής στα ταχυδρομεία της Αυστραλίας

Μια σειρά υπερσύγχρονων state-of-the-art μηχανών σορταρίσματος έθεσε σε λειτουργία στα τέσσερα κύρια κέντρα διαλογής αλληλογραφίας της η Australia Post.

Έξι από τα πιο εξελιγμένα συστήματα Open Mail Handling Systems (OMS) της Siemens Postal, Parcel & Airport Logistics

(SPPAL) εγκαταστάθηκαν σε Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Μπρίσμπεϊν και Πέρθ και θα χρησιμοποιηθούν για την αποτελεσματικότερη διαλογή επίπεδων περιοδικών με πλαστικό περιτύλιγμα και μικρών δεμάτων.

Τα νέα OMS θα αναλάβουν να αντικαταστήσουν τις παλαιού τύπου μηχανές σορταρίσματος, πάλι της Siemens, που χρησιμοποιούνταν τα τελευταία 10 χρόνια.

Στα βασικά χαρακτηριστικά των νέων OMS περιλαμβάνονται η υψηλού επιπέδου αυτοματοποίηση κατά τη διαχείριση επίπεδων και μικρών δεμάτων, σε συνδυασμό με τη γρήγορη ταξινόμηση και διαλογή σε ένα απόλυτα εργονομικό περιβάλλον.

«Χρειαζόταν να αναβαθμίσουμε τον υπάρχοντα εξοπλισμό μας για να χειριστούμε την μεγάλη γκάμα αλληλογραφίας που διέρχεται από τα κέντρα διαλογής μας, οπότε επιλέξαμε την τεχνολογία OMS της Siemens για να μεγιστοποιήσουμε τον όγκο του προϊόντος που θα μπορούσαμε να επεξεργαστούμε μέσω αυτοματισμών», εξηγεί ο Jadd Brammall, επικεφαλής του τμήματος Επεξεργασίας της Australia Post.

«Τα OMS αποτελούν την απάντησή μας στις αυξημένες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού, καθώς είναι σε θέση να επεξεργάζονται μια ευρύτερη ποικιλία τύπων και μορφών αλληλογραφίας έναντι άλλων συστημάτων διαλογής της αγοράς», σημειώνει ο Michael Reichle, διευθύνων σύμβουλος της SPPAL.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα συνολικά έξι OMS που παραδόθηκαν στην Australia Post, τα πέντε διαθέτουν τέσσερις γραμμές εισόδου και 284 εξόδους, με δυνατότητα ταξινόμησης ως και 50.000 τεμάχια την ώρα. Το έκτο OMS είναι εξοπλισμένο με δύο γραμμές εισόδου και 148 σημεία εξόδου και μπορεί να σορτάρει ως και 25.000 τεμάχια την ώρα. Τέλος, barcode readers και printers χρησιμοποιούνται σε όλα τα έξι συστήματα.

The post Η Siemens εγκαθιστά 6 σύγχρονες μηχανές διαλογής στα ταχυδρομεία της Αυστραλίας appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα