Εκτός δρομολογίων, μέχρι τις 8/9, το ταχύπλοο καταμαράν SeaJet 2

Εκτός δρομολογίων, μέχρι την Παρασκευή, θα μείνει το ταχύπλοο καταμαράν SeaJet 2, το οποίο προσέκρουσε το πρωί, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, στο λιμάνι της Σίφνου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο επιβάτες, που όμως είναι καλά στην υγεία τους.

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι η πλοιοκτήτρια εταιρεία, το πλοίο προσέκρουσε με μικρή ταχύτητα στην προβλήτα του λιμανιού, ενώ στη συνέχεια προσέδεσε στην προβλεπόμενη θέση, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια 194 επιβάτες.

Η SEAJETS

ανέφερε ότι οι επιβάτες που είχαν προορισμό άλλα νησιά προωθήθηκαν στους προορισμούς τους, ήδη, με μέριμνα της εταιρείας.

Για την εξυπηρέτηση των επιβατών της γραμμής Πειραιάς – Σέριφος -Σίφνος – Μήλος – Φολέγανδρος – Σαντορίνη – Αμοργός -Κουφονήσια – Νάξος – Μύκονος – Νάξο – Σαντορίνη – Φολέγανδρος – Μήλος – Σίφνος – Σέριφο – Πειραιάς προχώρησε σε αναδιοργάνωση του πλέγματος των δρομολογίων της για τις δύο επόμενες ημέρες, αντικαθιστώντας το «SeaJet 2» από το αδελφό του πλοίο «SuperJet».

Το «SuperJet» στα δρομολόγια της γραμμής Πειραιάς-Σέριφος-Σίφνος-Μήλος-Φολέγανδρός-Σαντορίνη-Ίος θα αντικατασταθεί από το Ε/Γ-Ο/Γ ταχύπλοο «Paros Jet».

Οι επιβάτες του «Paros Jet» στη γραμμή της Ραφήνας θα εξυπηρετηθούν από το E/Γ-O/Γ ταχύπλοο πλοίο «Tera Jet», σύμφωνα με την αναδιοργάνωση των δρομολογίων της εταιρείας.

The post Εκτός δρομολογίων, μέχρι τις 8/9, το ταχύπλοο καταμαράν SeaJet 2 appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα