Δυσαρέσκεια Αττικής Οδού για τον προσωρινό αποκλεισμό του αυτοκινητοδρόμου, λόγω πορείας διαμαρτυρίας

Τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η Αττική Οδός για τον προσωρινό αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου, εξαιτίας πορείας διαμαρτυρίας κατοίκων του Μενιδίου για την παραβατικότητα της περιοχής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «σεβόμαστε το δικαίωμα του κάθε πολίτη στη διαμαρτυρία, παράλληλα όμως εκφράζουμε στους χρήστες της Αττικής Οδού τη λύπη μας για την παραβίαση του δικού τους δικαιώματος να χρησιμοποιούν την Αττική Οδό και για τη μεγάλη ταλαιπωρία, χωρίς ευθύνη της εταιρείας λειτουργίας.

Εφιστούμε την προσοχή στους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει μια πορεία που παρεμποδίζει τη

λειτουργία ενός αστικού αυτοκινητόδρομου, όπως η Αττική Οδός, από την οποία διέρχονται τακτικά ασθενοφόρα και άλλα οχήματα παροχής υπηρεσιών όπως π.χ. τα πυροσβεστικά για την εξυπηρέτηση επειγουσών αναγκών.

Απευθυνόμαστε τέλος προς την πολιτεία και την καλούμε να προστατεύσει τα δικαιώματα όλων των πολιτών, στους οποίους περιλαμβάνονται ασφαλώς και οι εκατοντάδες χιλιάδες οδηγών που χρησιμοποιούν την Αττική Οδό, όσο και της εταιρείας μας, η οποία υφίσταται αναίτια αρνητικές συνέπειες».

The post Δυσαρέσκεια Αττικής Οδού για τον προσωρινό αποκλεισμό του αυτοκινητοδρόμου, λόγω πορείας διαμαρτυρίας appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα