Αλλάζει η πολιτική αποσκευών της Ryanair από 15 Ιανουαρίου. Τι πρέπει να προσέξουν οι επιβάτες

Αρχής γενομένης από τις 15 Ιανουαρίου του 2018 το επιβατικό κοινό της Ryanair θα έλθει αντιμέτωπο με τη νέα πολιτική αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας.

Συγκεκριμένα,

–Μόνο οι επιβάτες με Προτεραιότητα Επιβίβασης (συμπεριλαμβανομένων των επιβατών με ναύλους Plus, Flexi Plus & Family Plus) θα έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα*

–Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες (χωρίς προτεραιότητα) θα μπορούν να μεταφέρουν μόνο μία μικρή χειραποσκευή στην καμπίνα, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) χειραποσκευή θα παραδίδεται στην πύλη επιβίβασης, δωρεάν.

Η νέα πολιτική αποσκευών της Ryanair, συμπεριλαμβάνει μειωμένες χρεώσεις για παραδοτέες αποσκευές (από 35€ σε 25€) και αυξημένο μέγιστο περιθώριο κιλών από 15 σε 20 κιλά.

Σύμφωνα με τον Kenny Jacobs της Ryanair «μέσω της νέας αυτής πολιτικής, θα επιταχύνουμε την επιβίβαση και θα περιορίσουμε τις καθυστερήσεις, προσφέροντας παράλληλα μειωμένες τιμές και αυξημένο όριο κιλών κατά 33%».

* Η Προτεραιότητα Επιβίβασης μπορεί να προσκομιστεί έναντι €/£5 την ώρα της κράτησης ή να προστεθεί στην κράτηση έως και μία ώρα πριν την ώρα αναχώρησης έναντι €/£6.

The post Αλλάζει η πολιτική αποσκευών της Ryanair από 15 Ιανουαρίου. Τι πρέπει να προσέξουν οι επιβάτες appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα