Ζώα ψάχνουν απεγνωσμένα καταφύγιο για να προστατευτούν από τον τυφώνα Ίρμα

Καθώς ο τυφώνας Ίρμα σαρώνει την νότια Φλόριντα, τα ζώα ψάχνουν καταφύγιο σε απίθανα μέρη.

Ένα ζευγάρι Φλαμίνγκο κρύφτηκε σε ένα δωμάτιο με πλυντήρια. Η Σέριλ Λου Λιέν τουίταρε, ότι η φίλη της προσέφερε καταφύγιο στα χαριτωμένα ζώα.

Μια οικογένεια που έμενε στον 22ο όροφο του ξενοδοχείου Marriott στο Μαϊάμι είδε ένα ζευγάρι παπαγάλων έξω από το παράθυρό της, που προσπαθούσαν να προστατευτούν από τους ανέμους.

Μια οικογένεια που έμενε στον 22ο όροφο του ξενοδοχείου Marriott στο Μαιάμι είδε δυο πολύχρωμους παπαγάλους έξω από

το παράθυρό της, καθώς ο τυφώνας Ίρμα σάρωνε την Φλόριντα.

Οι παπαγάλοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να προστατευτούν από τους ανέμους. Ο τυφώνας χτύπησε πρώτα την περιοχή Κι γουέστ στην Φλόριντα

Η Σέριλ Λου Λιέν τουίταρε, ότι η φίλη της προσέφερε καταφύγιο στα χαριτωμένα ζώα. Εδώ φαίνονται να αγκαλιάζονται δίπλα στον τοίχο.

Εν τω μεταξύ, οι υπεύθυνοι των ζωολογικών κήπων δούλευαν πυρετωδώς για να ετοιμάσουν ασφαλή καταφύγια για τα ζώα εν όψη του τυφώνα.

Προτίμησαν να μην μεταφέρουν σε άλλες περιοχές και εξηγούν το γιατί: «Δεν μεταφέραμε τα ζώα, καθώς οι τυφώνες μπορεί να αλλάξουν κατεύθυνση την τελευταία στιγμή και υπάρχει ο κίνδυνος να τα μεταφέρουμε σε ένα πιο επικίνδυνο σημείο» αναφέρει ο ζωολογικός κήπος του Μαϊάμι στην σελίδα του στο Facebook.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Τσιτάχ στον ζωολογικό κήπο του Μαιάμι πριν χτυπήσει ο τυφώνας Ίρμα στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ένας παπαγάλος Μακάο έξω από το κλουβί του μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο εν όψη του τυφώνα.

Ένας φροντιστής οδηγεί έναν λευκό Ινδικό γύπα στο κλουβί του.

Φλαμίνγκο φυλάσσονται σε ένα καταφύγιο στον ζωολογικό κήπο του Μαϊάμι εν όψη του τυφώνα Ίρμα.

Ένας πίθηκος Sykes στο κλουβί του στον ζωολογικό κήπο στις Μπαχάμες. Ο σκοπός του ανοιχτού τοίχου ήταν να μπορούν τα ζώα να βγουν έξω, αφού περάσει η καταιγίδα.

Φλαμίνγκο βρίσκουν καταφύγιο στο μπάνιο του ζωολογικού κήπου στο Μαϊάμι στις 14 Σεπτεμβρίου 1999 κατά την διάρκεια του τυφώνα Φλόιντ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

https://www.youtube.com/watch

Ο Μο ο βραδύποδας τρώει λίγο καλαμπόκι, καθώς τον μεταφέρουν από την φάρμα Sheriff County Monroe μαζί με 250 άλλα ζώα στις φυλακές του Μαϊάμι.

[dailymail

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα