Το πρόσωπο αυτής της μητέρας πρήστηκε και οι γιατροί τοποθέτησαν «μπαλόνια» κάτω από το δέρμα της. Η όψη της σήμερα είναι αγνώριστη

Όταν η Jennifer Hiles ήταν μωρό, είχε ένα μικρό σημάδι στη μύτη της. Οι γιατροί είπαν στους γονείς της ότι θα εξασθενούσε τελικά από μόνο του και ότι δεν έπρεπε να ανησυχούν γι’ αυτό. Αλλά, καθώς το κορίτσι μεγάλωνε, μεγάλωνε και το σημάδι της ώσπου πρήστηκε και ολόκληρη η μύτη της ήταν καλυμμένη με κόκκινου χρώματος κηλίδες.

Είχε επίσης ξεκινήσει μυστηριωδώς να αιμορραγεί από τη μύτη και τα ούλα της σε τακτική βάση. Η Jennifer

και η οικογένειά της πήγαν σε πολλούς γιατρούς και πέρασαν πολλές διαδικασίες, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε.

Τότε, μια νύχτα, η γιαγιά της ήταν μπροστά στην τηλεόραση και είδε την ιστορία μιας γυναίκας που είχε παρόμοια συμπτώματα με της Jennifer. Η γιαγιά έδωσε στην εγγονή της τα στοιχεία του γιατρού, και αφού συναντήθηκε μαζί του, είχε τελικά μια διάγνωση για την κατάσταση της. Της είπαν ότι είχε αρτηριακή φλεβική δυσπλασία, η οποία μπορεί να είναι θανατηφόρα σε περίπτωση ρήξης των φλεβών.

Ευτυχώς όμως, η Jennifer ήταν τελικά στα χέρια των σωστών ανθρώπων που θα μπορούσαν να την βοηθήσουν. Ο γιατρός της Jennifer ήξερε πως η χειρουργική επέμβαση ήταν ο μόνος τρόπος για να διορθώσει την κατάστασή της, έτσι έβαλε φυσιολογικό ορό σε φούσκες κάτω από το δέρμα της, για οκτώ εβδομάδες, έτσι ώστε το δέρμα της να επεκταθεί και να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για μοσχεύματα δέρματος μετά από την αφαίρεση της δυσπλασίας. Τρεις μήνες μετά την επέμβαση, η Jennifer έπαθε σοκ όταν κοίταξε το πρόσωπό της.

«Όταν είδα για πρώτη φορά το πρόσωπό μου ήμουν τόσο χαρούμενη γιατί ήταν λευκό και χωρίς την πάθησή μου πλέον,” λέει η Jennifer στο βίντεο που ακολουθεί. “Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν εγώ.” Η Jennifer είναι στην ευχάριστη θέση όπου είναι τώρα, αλλά θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο την αισθητική χειρουργική στο μέλλον. “Ελπίζω μόνο ότι όλες οι επόμενες χειρουργικές επεμβάσεις θα πάνε όπως έχουν προγραμματιστεί και ότι οι ουλές θα αρχίσουν να ξεθωριάζουν», λέει η Jennifer. “Και ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορώ να περπατήσω σε ένα δωμάτιο, και ξέρετε, οι άνθρωποι με βλέπουν για μένα και όχι μόνο για την κατάστασή μου.”

Η Jennifer θα ξεκινήσει τις επόμενες χειρουργικές επεμβάσεις και πάλι το Φεβρουάριο του 2017 στη Νέα Υόρκη. Με τα μεγάλα έξοδα των ξενοδοχείων και τα ταξίδια από το σπίτι της στη Νότια Ντακότα, η Jennifer έχει ξεκινήσει μια σελίδα GoFundMe για να τη βοηθήσει στην κάλυψη των εξόδων της, σε λογαριασμούς για ταξίδια και ξενοδοχείο. Της ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να εκπληρωθεί το όνειρό της!

Πηγή: diaforetiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα