Το FBI αποκαλύπτει τα πιο επικίνδυνα ζώδια

Μετά από έρευνα, διαπιστώθηκε πως τα χαρακτηριστικά των ζωδίων μπορεί να βρίσκονται πίσω από μια στιγμή τρέλας και παρανομίας. Τo FBI συνέλεξε τα στοιχεία και απεφάνθη.

Οι Κριοί χάνουν εύκολα την ψυχραιμία τους αλλά δεν φτάνουν σε τρομερές ακρότητες. Οι Ταύροι μπορεί να θυμώνουν αλλά το κρατούν μέσα τους – για την ακρίβεια ασχολούνται ευκολότερα με απάτες παρά με δολοφονίες! Οι Δίδυμοι δεν παίρνουν και τίποτα στα σοβαρά και έτσι είναι οι τελευταίοι στη λίστα με τους επικίνδυνους. Οι Υδροχόοι είναι δεύτεροι από κάτω στη λίστα με τους επικίνδυνους,

αφού είναι φιλήσυχοι και ήρεμοι. Oι Ζυγοί έχουν κι αυτοί το μερίδιό τους σε πολλά εγκλήματα, γιατί έχουν κάποιες επικίνδυνες κυκλοθυμίες.

Ο Λέοντας δεν θέλει μπλεξίματα, αλλά αν ποτέ κάνει φόνο θα είναι απλώς…για να τραβήξει την προσοχή με έναν αρρωστημένο τρόπο. Οι Παρθένοι, μπορούν να καταλήξουν στο έγκλημα αρκετά εύκολα, ενώ και οι Ιχθύες μπορούν να αναπτύξουν περίεργη ψυχολογία και να οδηγηθούν σε φόνο – άλλωστε μερικοί από τους μεγαλύτερους serial killers ήταν αυτού του ζωδίου.

Ο Αιγόκερως έχει κι αυτός τα κρυμμένα του χαρτιά και μπορεί να οδηγηθεί στο έγκλημα. Οι Τοξότες και οι Σκορπιοί αρκετά εκδικητικοί είναι στην νούμερ 3 και νούμερο 2 θέση αντίστοιχα. Πρώτος στη λίστα, και πιο επικίνδυνος ο Καρκίνος.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα