Τίτλοι τέλους: Η πιο ακριβή σειρά του Alpha δεν θα συνεχιστεί!

Η «μεσαιωνική» σειρά με τις πινελιές Game of Thrones, το «Παραμύθι αλλιώς» παρότι εντυπωσίασε το κοινό τόσο με το πρωτότυπο σενάριο όσο και με τις εκπληκτικές ερμηνείες του, δεν θα συνεχιστεί.

Η αρχική συμφωνία ανάμεσα στον Alpha και την παραγωγή της σειράς ήταν για 20 επεισόδια με την προοπτική να γυριστούν και άλλα, αν όλα πήγαιναν καλά.

Και μπορεί στη μάχη της τηλεθέασης να κινήθηκε σε αξιοπρεπή επίπεδα το

«Παραμύθι» όμως η απόφαση που πάρθηκε ήταν να μην συνεχιστούν τα γυρίσματα, καθώς το κανάλι δεν επιθυμούσε τη συνέχεια της σειράς.

Κάτι το πολύ υψηλό κόστος της (80.000 ευρώ το επεισόδιο) κάτι οι διαφωνίες ανάμεσα στα στελέχη του σταθμού και τον δημιουργό της σειράς, Λώρη Λοϊζίδη, οδήγησαν στην απόφαση να πέσουν οι τίτλοι τέλους πριν την ώρα τους.

Είναι η δεύτερη ψυχρολουσία για το τηλεοπτικό κοινό το οποίο μετά τον «Αστέρα Ραχούλας» που επίσης σταματάει, βλέπει άλλη μια αγαπημένη του σειρά να μην συνεχίζεται στο κανάλι το οποίο πόνταρε πολλά τα τελευταία χρόνια στη μυθοπλασία.

Τα υπερβολικά ανοίγματα όμως και οι λάθος επιλογές, ανάγκασαν τους ιθύνοντες του Alpha να χαράξουν νέα στρατηγική με πιο οικονομικές και σίγουρες επιλογές.

Λίγους μήνες πριν πάντως, τίποτα δεν έδειχνε ότι θα μπει τέλος στο Παραμύθι κάτι που είχε φανεί και από τη συνέντευξη του σεναριογράφου της σειράς:

«Το “Παραμύθι Αλλιώς” μας κοστίζει 80.000 ευρώ το επεισόδιο. Είναι μία σειρά εποχής που θέλαμε να έχει όλη την αληθοφάνεια σε σκηνικά, σε ρούχα, σε κατασκευές, σε κτίρια και σε κόσμο. Κόστισε αρκετά και το γεγονός ότι άργησε να ξεκινήσει. Όλα αυτά τα ποσά όμως δεν θα ισχύουν όταν βγούμε στον αέρα γιατί θα αποσβεσθούν από το κανάλι στην πάροδο του χρόνου. Και προς τιμήν του ο ALPHA παρόλα τα εμπόδια που είχαν προκύψει με τις τηλεοπτικές άδειες, συνέχισε και εξακολουθεί να μας στηρίζει».


Το παραμύθι αλλιώς ήταν αναμφίβολα η πιο ακριβή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης (τα 20 επεισόδια, κόστιζαν πάνω από 1,5 εκατομμύριο) και μια απ’ τις πιο ακριβές των τελευταίων ετών, που όμως αγαπήθηκε απ’ το τηλεοπτικό κοινό.

Και το βέβαιο είναι ότι η εξέλιξη αυτή θα στενοχωρήσει πολλούς τηλεθεατές που περίμεναν με αγωνία τη συνέχεια της…

via

Keywords
Τυχαία Θέματα