Τα συγκινητικά λόγια των παρουσιαστών για τον Μίνωα Κυριακού-Πώς τον αποχαιρέτησαν

Τη θλίψη τους για τον θάνατο του ισχυρού άντρα του ΑΝΤ1, Μίνωα Κυριακού, εξέφρασαν πολλοί από τους παρουσιαστές που κατά καιρούς πέρασαν από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Μιλώντας στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, παρουσιαστές και παρουσιάστριες που γνώρισαν από κοντά έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ιδιωτικής τηλεόρασης, τον αποχαιρέτισαν με συγκινητικά λόγια.

«Ένας σπουδαίος άνθρωπος “έφυγε” από τη ζωή. Ένας υπέροχος άνθρωπος

για όλους εμάς που τον γνωρίσαμε. Ο άνθρωπος, ο οποίος δημιούργησε τον ΑΝΤ1 και έφτιαξε αυτή την πολύ μεγάλη και πραγματικά πολύ δεμένη οικογένεια», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Ήταν άνθρωπος που μας ήξερε με τα μικρά μας ονόματα, τις οικογένειές μας, τα προβλήματά μας», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης, ενώ η Μαρία Χούκλη επεσήμανε πως «είχαμε μία σχέση αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης. Τον θυμάμαι να έχει παράπονο από εμένα ότι δεν χαμογελούσα πολύ στα δελτία ειδήσεων. Σας αποχαιρετώ με ένα χαμόγελο πρόεδρε, σας το χρωστούσα!».

Την ευγένεια του χαρακτήρα του, αλλά και το ανθρώπινο πρόσωπό του ως εργοδότη, επεσήμαναν ο Αλέξης Κωστάλας και η Σεμίνα Διγενή.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

Πηγή: peoplegreece.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα