Συγκλονίζει η Ολυμπιονίκης: «Με χτύπησε ο αδερφός μου! Οι γονείς δεν δέχθηκαν πως είμαι ομοφυλόφιλη»

Μπορεί οι αθλητικές της επιδόσεις να της έδωσαν ένα αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και θέσεις στο βάθρο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, αλλά η Σουνέτ Βιλτζόεν όλα αυτά τα πέτυχε χωρίς τη στήριξη της οικογένειας της.

Η Νοτιοαφρικανή ακοντίστρια, Σουνέτ Βιλτζόεν, συγκλονίζει με τις δύσκολες στιγμές που περνά στην προσωπική της ζωή, από τη στιγμή που αποκάλυψε στην οικογένεια της πως είναι ομοφυλόφιλη.

“Εχω γράψει 20 επιστολές στους γονείς μου, αλλά επέλεξαν να μην είναι μέρος της ζωής μου”, εξομολογήθηκε η Βιλτζόεν σε εκπομπή του σουηδικού καναλιού STV.

Όλα άλλαξαν όταν αποκάλυψα πως είμαι ομοφυλόφιλη

Η Ολυμπιονίκης αποκάλυψε ότι όταν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της, ο αδελφός της τη χτύπησε και οι γονείς της έκοψαν κάθε επαφή μαζί της.

“Όταν κέρδισα το αργυρό μετάλλιο στο Ρίο, δεν επικοινώνησαν μαζί μου. Δεν μου έδωσαν συγχαρητήρια και αυτό με στεναχώρησε. Πίστευα ότι πάντα θα ήταν εκεί για εμένα. Όμως, όταν αποκάλυψα ότι είμαι ομοφυλόφιλη, όλα άλλαξαν”, είπε η 33χρονη.

Μάλιστα, τόνισε πως παρά τις πολλές της προσπάθειες, δεν έχει καταφέρει να αλλάξει τα… μυαλά της οικογένειάς της.

“Οι γονείς μου ζουν σε ένα μικρό μέρος και φοβούνται τι θα πει ο κόσμος. Απομακρύνθηκαν από εμένα. Το μόνο που ήθελα ήταν να δεχθούν αυτό που είμαι. Πιστεύω ότι αισθάνονται ότι έχουν κάνει κάτι λάθος, ότι απέτυχαν μαζί μου”.

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα