Σάλος για τον Βασάλο: Οι γυμνάστριες και η θερμόαιμη Τουρκάλα

Ο γοητευτικός personal trainer του «Survivor» που ξεπέρασε τον Σπαλιάρα σε κατακτήσεις και έπαιξε στα ίσα τον Ντάνο όσον αφορά την προτίμηση του κοινού μιλάει για όλα: για τον Aγιο Δομίνικο, τις δύο γυμνάστριες που τον διεκδικούσαν και το φλερτ με τη θερμόαιμη Τουρκάλα

Οι ατελείωτοι ρεμβασμοί και οι αγωνιώδεις προσπάθειες για επιβίωση στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο πέρασαν ανεπιστρεπτί για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος κατά την επιστροφή του στον πολιτισμό καλείται να διαχειριστεί το κυνηγητό των φωτογράφων, τις φωνές των φανατικών θαυμαστριών και τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή. «Αυτό που ζω είναι κάτι πρωτόγνωρο. Είναι μια τεράστια αλλαγή για τη ζωή μου», λέει ο Κωνσταντίνος στο «thema people».

Τον ρωτώ αν είχε υποψιαστεί, όσο λιαζόταν στην παραλία των «Μαχητών», την ξέφρενη επιτυχία του παιχνιδιού. «Γνωρίζαμε όσο ήμασταν στον Αγιο Δομίνικο ότι το ‘‘Survivor’’ σημείωνε τεράστια τηλεθέαση. Γενικά, για να μας δίνουν δύναμη και κουράγιο οι άνθρωποι από την παραγωγή -γιατί ήταν πολύ δύσκολες για εμάς κάποιες μέρες- μας έλεγαν: ‘‘Παιδιά, πάμε καλά! Ο κόσμος σάς αγαπάει και σας στηρίζει. Γίνεται χαμός στην Ελλάδα με το παιχνίδι’’. Το περιμέναμε, λοιπόν, αλλά αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις. Ειλικρινά, αυτό που έζησα όταν επέστρεψα στον πολιτισμό (γελάει) δεν το περίμενα».

Οση ώρα συνομιλούμε, το κινητό του χτυπάει ασταμάτητα. «Δεν βρίσκω ηρεμία ούτε για ένα λεπτό», λέει με χαμόγελο. «Δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα. Ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκάρει από τα αιτήματα φιλίας και τα μηνύματα, ενώ στο Instagram μετράω 250.000 followers. Σκέψου ότι όταν μπήκα στο παιχνίδι είχα 300 followers. Μέχρι στιγμής με τα social media είμαι λίγο άσχετος. Προσπαθώ να ανεβάζω φωτογραφίες όπως αυτή πρόσφατα με την Ειρήνη Κολιδά από το πάρτυ του ‘‘Survivor’’ και μας έβγαλαν ζευγάρι. Γενικά έχω καταλάβει πως ό,τι κι αν κάνω μετά το παιχνίδι θα παρεξηγηθεί. Είμαι προετοιμασμένος, γι’ αυτό και δεν δίνω σημασία. Παλαιότερα ως πιτσιρικάς τα έπαιρνα όλα κατάκαρδα. Στην ηλικία που είμαι έχω μάθει πώς λειτουργεί το σύστημα».

Τις πρώτες μέρες του παιχνιδιού ο Κωνσταντίνος Βασάλος έμοιαζε να είναι έξω απ’ τα νερά του. Ντρεπόταν κάθε φορά που πλησίαζε η κάμερα και κανείς δεν ήταν σε θέση να τον ψυχολογήσει στην κάλπη. Πώς ένα κλειστό και ντροπαλό παιδί δήλωσε συμμετοχή σε τηλεοπτικό παιχνίδι; «Το είδα ως πρόκληση. Προτού συμμετάσχω στο παιχνίδι, έβλεπα κάμερα και έτρεχα μακριά. Τελικά δεν ήταν η εσωστρέφειά μου αυτή που με δυσκόλεψε περισσότερο, αλλά η πείνα. Δεν την πάλευα. Εχω μάθει να καταναλώνω ημερησίως 4.000 θερμίδες. Φτάσαμε στο νησί και μας έδωσαν ένα κιλό ρύζι και ένα κιλό πατάτες. Αυτό για μένα ισοδυναμεί με μια μπουκιά! Εγώ πίστευα, όπως και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ότι από την παραγωγή όλο και κάτι θα μας έδιναν να φάμε. Τίποτα όμως! Αυτά που βλέπατε στην τηλεόραση αυτά τρώγαμε. Το σώμα μου σοκαρίστηκε. Επειδή είμαι και υποτασικός και υπογλυκαιμικός λιποθύμησα δύο φορές. Τη δεύτερη φορά λιποθύμησα με σπασμούς. Τα κορίτσια είχαν τρομάξει πάρα πολύ. Είχαν βάλει τα κλάματα».

Οι κακουχίες όμως δεν αποτυπώθηκαν στην εικόνα του. Σε κάθε πλάνο του «Survivor» έδειχνε όμορφος, ακμαίος και σίγουρα όχι τόσο άπλυτος όσο οι συμπαίκτες του. «Είχα κόλπο (γελάει). Ως αθλητής έχω ένα θέμα με τις μυρωδιές. Φαντάσου ότι στην καθημερινότητά μου κάνω μπάνιο δύο με τρεις φορές τη μέρα. Στο ‘‘Survivor’’ αντικατέστησα το ντους με τη θάλασσα. Επίσης, την μπλούζα μου τη φορούσα μόνο στα συμβούλια. Ολη την υπόλοιπη μέρα κυκλοφορούσα χωρίς αυτή. Οχι για να δείξω το σώμα μου, αλλά για να μη λερώνω την μπλούζα μου. Γενικότερα ήμουν κύριος στην ομάδα μου και δεν μύρισα άσχημα ποτέ. Το μόνο που πρόσεχα στην εμφάνισή μου στο ‘‘Survivor’’ ήταν η χωρίστρα μου. Η μάνα μου γυρνώντας με ρώτησε: ‘‘Καλά, τι έκανες στο μαλλί;’’. Είχα ένα θέμα με τα μαλλιά μου».

Καθαρός ήταν και ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε στο «Survivor», όπως τονίζει ο ίδιος: «Στο παιχνίδι έδειξα τον εαυτό μου. Αυτός είμαι. Δεν ήθελα να γίνω κάποιος άλλος. Το ότι δεν θέλησα να μπω σε συμμαχίες και να κινηθώ ύπουλα είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει σε αυτή τη ζωή. Είμαι δίκαιος. Για μένα ο Αγγελόπουλος και ο Μάριος ήταν οι παίκτες που άξιζαν να πάνε στον τελικό. Γιατί να τους βγάλω από το παιχνίδι με μια ίντριγκα για να προχωρήσω εγώ; Ετσι το βλέπω. Είμαι λίγο ρομαντικός στις απόψεις. Πάντα θέλω να κερδίζω δίκαια. Δεν μου αρέσει να μου χαρίζεται η νίκη».

Με την Ειρήνη Κολιδά

Και εκείνος είχε παρεξηγήσει τον Ντάνο στην αρχή του παιχνιδιού; «Πιστεύω ότι ο Ντάνος ήταν το πρόσωπο του ‘‘Survivor’’ από την αρχή. Τι εννοώ; Ηταν ο παίκτης που ψηφίσαμε οι ‘‘Μαχητές’’ για να πάει στην αντίπαλη ομάδα. Και εγώ τον είχα ψηφίσει τότε. Αλλά και όταν πήγε στην παραλία των ‘‘Διάσημων’’ τον έβγαζαν συνέχεια προτεινόμενο. Ισως να έφταιξε ο υπέρμετρος εγωισμός που είχε ο Αγγελόπουλος στα αγωνίσματα. Στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής ήταν πάντοτε αρχηγός. Δεν είναι κατακριτέο αυτό, αλλά πιστεύω ότι γι’ αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του παρεξηγήθηκε και από εμάς και από την αντίπαλη ομάδα. Τις τελευταίες μέρες του παιχνιδιού, όμως, που γνωριστήκαμε καλύτερα τον συμπάθησα. Είδα έναν χαρακτήρα που μου άρεσε. Είναι συμπονετικός. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα, ο Ντάνος σε νοιάζεται».

Εκτός από τα αγωνίσματα, ο Βασάλος έπαιξε στα ίσα τον Γιώργο Αγγελόπουλο όσον αφορά την προτίμηση των τηλεθεατών. Η φήμη του εκτοξεύτηκε μετά το φλερτ που είχε με την Τουρκάλα Sabriye Sengül στο ελληνοτουρκικό γλέντι του «Survivor» και έπειτα από ένα σερί νικών σε κουίζ με ερωτήσεις που αφορούσαν τη μητέρα του. Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε συγχαρητήρια στη μητέρα του και τον χαρακτήρισε «μεγάλο λαχείο» για τις ενδιαφερόμενες. «(γελάει) Ευχαριστώ πολύ την κυρία Μενεγάκη. Την ευχαριστώ πάρα πολύ. Γιατί μετά από εκείνο το κουίζ με λένε ‘‘μαμάκια’’, έμαθα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Με τη μάνα μου δεν έχουμε την κλασική σχέση μάνας – γιου. Εχουμε περισσότερο μια φιλική σχέση. Κάνουμε χαβαλέ αλλά δεν περνάμε όλη τη μέρα μαζί. Από την άλλη, το κουίζ στο οποίο κέρδισα το αυτοκίνητο δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Είναι δυνατόν να μην ξέρω τι ζώδιο είναι η μάνα μου ή ποιο φαγητό τής αρέσει περισσότερο; Να σου πω ότι η μητέρα μου δεν με κανακεύει ποτέ και όταν επιχειρεί να το κάνει τσαντίζομαι».

Το μεγαλύτερο έπαθλο του «Survivor» για τον Βασάλο, όπως λέει, δεν ήταν τα 100.000 ευρώ, αλλά η αγάπη του κόσμου. «Μόνο και μόνο που βγαίνω έξω και μου λένε ότι είμαι καλό παιδί δεν θέλω κάτι άλλο. Αυτό για μένα δεν εξαγοράζεται με τίποτα». Στενοχωρήθηκε όταν οι γυμνάστριες και συναθλήτριές του στο bodybuilding Βασιλική Αγιαννοπούλου και Μαρί-Ρόουζ Ταρκμανιάν επιχείρησαν να τσαλακώσουν την εικόνα του. Είναι οι δύο γυναίκες που διεκδικούσαν τον τίτλο της επίσημης συντρόφου του Βασάλου όσο εκείνος έλειπε στον Αγιο Δομίνικο. Μάλιστα, η Κύπρια αθλήτρια του bodybuilding Μαρί-Ρόουζ Ταρκμανιάν έκανε μια κίνηση που σχολιάστηκε ιδιαίτερα: πόσταρε στα social media τις προσωπικές συνομιλίες που είχε με τον Κωνσταντίνο: «Η αλήθεια είναι ότι η κίνηση αυτή με στενοχώρησε. Δεν θα έπρεπε να γίνει. Αλλά ο καθένας λειτουργεί με το δικό του σκεπτικό. Προσωπικά δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι κάτι που το έχω αφήσει πίσω μου. Γενικά δεν ασχολούμαι με το θέμα. Εχω να ασχοληθώ με τόσα ευχάριστα πράγματα στη ζωή μου που δεν μπορώ να ξοδεύω τον χρόνο μου σε αυτά».

Με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρουν για λογαριασμό γνωστής εταιρείας: «χτυπάει
το τηλέφωνό μου για διάφορες προτάσεις», λέει ο Κωνσταντίνος

Είναι ακόμη μόνος ή η Τουρκάλα τον βρήκε στην Ελλάδα; «(γελάει) Οχι, δεν με έχει βρει ακόμα η Sabriye. Εχουμε γίνει φίλοι στο Instagram, αλλά μέχρι εκεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι του γούστου μου. Είναι ένα γλυκό κοριτσάκι. Βέβαια, έχω δει κάποιες φωτογραφίες της στο Instagram όπου έχει μακριά μαλλιά και είναι πιο όμορφη. Για να μην τα πολυλογώ, όμως, φλερτ μεταξύ μας δεν υπήρξε. Ηταν ένα αστείο στιγμιότυπο. Απ’ ό,τι έμαθα, όμως, η Sabriye είπε ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου. Ισως και να είναι πράγματι ερωτευμένη μαζί μου γιατί όλα αυτά δεν είναι εύκολο να τα παραδεχτείς στην κάμερα».

Εχει καταλάβει ότι τα εγχώρια Μέσα θέλουν -πάση θυσία- να τον αποκαταστήσουν; «Ναι, το έχω καταλάβει. Κάθε μέρα μού χρεώνουν και μία διαφορετική κοπέλα. Εγώ πάλι αναζητώ μια κοπέλα που να έχει προσωπικότητα. Σίγουρα κοιτάζω την εμφάνιση, αλλά δεν στέκομαι σε αυτή. Δεν είμαι τόσο ρηχός. Το θέμα είναι να υπάρχει συνεννόηση και μέσα από μια σχέση να γίνεις καλύτερος άνθρωπος». Θα πάρει την έγκριση της μαμάς; «Οχι! Ποτέ δεν πήρα την έγκριση της μαμάς (γελάει). Σου είπα, δεν είμαι μαμάκιας!» λέει γελώντας.

To σπίτι του τον έχει δει ελάχιστα από τη μέρα που επέστρεψε από το παιχνίδι. Εκείνο όμως που του έλειψε περισσότερο τον καιρό που βρισκόταν στο «Survivor» είναι το γυμναστήριο. «Από τότε που τελείωσα τη στρατιωτική μου θητεία μέχρι το ‘‘Survivor’’ δεν έχω χάσει ούτε μία προπόνηση. Το πιστεύεις; Το bodybuilding και η γυμναστική μπήκαν στη ζωή μου μετά τον Στρατό. Μέχρι τότε ούτε ήθελα να ακούω για βάρη και γυμναστήρια». Πώς απέφυγε τις παγίδες του χώρου του bodybuilding και τον κόσμο των αναβολικών; «Είναι λογικό οι περισσότεροι να συνδέουν το bodybuilding με τα αναβολικά. Τα αναβολικά πλέον κυκλοφορούν παντού. Εγώ πάλι λέω από την εμπειρία μου ότι είναι εφικτό κάποιος να αποκτήσει ένα καλογυμνασμένο σώμα με σκληρή δουλειά και υπομονή. Βέβαια δεν γίνεται τίποτε αν θες να βγεις στην παραλία μέσα σε τρεις μήνες σαν τον Σβαρτσενέγκερ».

Προετοιμάζει τον εαυτό του για τη μέρα που θα κοπάσει ο απόηχος του «Survivor»; «Το έχω στο μυαλό μου ότι όλο αυτό κάποια στιγμή θα σβήσει. Μπήκαμε σε ένα παιχνίδι και γίναμε διάσημοι μέσα από αυτό». Η επόμενη μέρα θα τον βρει κλεισμένο στο γυμναστήριο; «Δεν ξέρω τι μου ξημερώνει γιατί χτυπάει το τηλέφωνό μου για διάφορες προτάσεις, ακόμη και τηλεοπτικές. Ειλικρινά δεν ξέρω».

Πηγη:protothema.gr

Keywords
ελενη μενεγακη, ευχαριστώ πολύ, survivor, φλερτ, thema, people, ελλαδα, facebook, instagram, media, συμμετοχή, ρυζι, σπαλιαρας, αγγελοπουλος, γιου, bodybuilding, εμφάνιση, θες, σβαρτσενέγκερ, πηγη, protothema, νουμερα τηλεθεασης, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, www.facebook.com, στρατος, Ημέρα της μητέρας, αλλαγη ωρας 2012, γιωργος αγγελοπουλος, ευρυδικη βαλαβανη, instagram, ελενη, τηλεθεαση, το θεμα, αυτοκινητο, δουλεια, εγωισμος, θαλασσα, θεμα, θερμιδες, θητεια, καριερα, μητερα, νησι, ρωτησε, τηλεοραση, τηλεφωνο, φλερτ, φωτογραφιες, ωρα, bodybuilding, αγαπη, αξιζει, φαγητο, γινει, γινεται, γιου, γλεντι, γοητευτικος, δυναμη, ευκολο, ευρω, ειλικρινα, ειπε, υπαρχει, ειρηνη, εμφάνιση, επρεπε, επιτυχια, ευχαριστώ πολύ, ζωη, ζωδιο, ζωη μου, ηλικια, υπομονη, ηρεμια, θες, θυσια, εικονα, κινητο, κινηση, κυνηγητο, κυρια, μαμας, μακρια, μαλλια, μενεγακη, μηνυματα, μηνες, μπανιο, μπορεις, μυαλο, ομαδα, παντα, ομορφη, παιδι, παμε, παρτυ, ροουζ, σερι, σιγουρα, συνεχεια, συγχαρητηρια, συμμετοχή, σωμα, σπιτι, φημη, φορα, χαμογελο, κωνσταντινος, ερωτησεις, φιλοι, γλυκο, ιδιαιτερα, κλειστο, κοπελα, κουιζ, media, παιχνιδι, σωμα μου, θελω να, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα