Ράνια Θρασκιά: Το νέο βήμα στη ζωή της μετά το ξαφνικό διαζύγιο

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε», στα τέλη Ιουλίου, η είδηση του χωρισμού της Ράνιας Θρασκιά και του Ανδρέα Φωτόπουλου, μετά από εννέα χρόνια γάμου και δύο παιδιά. Κρατώντας χαμηλούς τόνους, όπως πάντα, η παρουσιάστρια δεν έχει προβεί σε κάποια σχετική δήλωση, ενώ ετοιμάζεται για το νέο της ξεκίνημα.

Τα καινούργια δεδομένα στη ζωή της Ράνιας αποκάλυψε on air, το πρωί της Πέμπτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία, εξάλλου, διατηρεί φιλικές σχέσεις με την συνάδελφό της. Όπως είπε, θα ανοίξει δικό της γραφείο ψυχολόγου, στην Αθήνα!

«Η Ράνια

τα τελευταία χρόνια είχε αφιερωθεί και είχε αφοσιωθεί στις σπουδές της στην Ψυχολογία. Έτσι, πήρε το πτυχίο της, διάβασε πάρα πολύ κι έγραψε τα βιβλία της. Πλέον, αυτό που ξέρω εγώ, είναι ότι θα ανοίξει το δικό της γραφείο. Θα συμβουλεύει και θα έχει τους πελάτες της. Είναι προς αναζήτηση χώρου στα βόρεια προάστια», ανέφερε η Σταματίνα και συμπλήρωσε: «με αυτό το νέο βήμα στη ζωή της θέλει να είναι οικονομικά ανεξάρτητη, γιατί ό,τι βοήθεια και να έχει από τον άντρα της, θέλει και η ίδια να πατάει στα πόδια της!».

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν:

πηγη:peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα