Πριν μερικές ώρες έγιναν γονείς και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους!

Πριν μερικές ώρες, τα νέα έκανε αποκάλυψε ο γνωστός μπαμπάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του γιου του.
«Εγώ και η σύζυγός μου είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη γέννηση του γιου μας».

Τα νέα όμως,

γνωστοποίησε και η σύζυγός του ευτυχισμένου μπαμπά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία του γιου της.

.@LaraLeaTrump and I are excited to announce the birth of our son, Eric “Luke” Trump at 8:50 this morning. pic.twitter.com/b8zRSktcd8

Eric Trump (@EricTrump) September 12, 2017

Ο Eric Trump και η Lara Trump ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί από το Twitter τον περασμένο Μάρτιο. «Η Lara Trump και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να σας ανακοινώσουμε ότι θα προτεθεί ένα αγόρι στην οικογένεια Trump τον Σεπτέμβριο. Υπήρξε μια υπέροχη χρονιά για εμάς. Νιώθουμε ευλογημένοι!», είχε γράψει ο γιος του Donald Trump στα social media δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του παρέα με τη σύζυγό του.

Happy birthday, Luke! We are so blessed and proud to be your parents!!

A post shared by Lara Trump (@laraleatrump) on Sep 12, 2017 at 3:53pm PDT

.@LaraLeaTrump & I are excited to announce that we are adding a boy to #TeamTrump in September. It’s been an amazing year. We are blessed! pic.twitter.com/ENrhdxdziA

Eric Trump (@EricTrump) March 20, 2017

gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα