Πέθανε η 33χρονη τραγική μητέρα που υπέστη φρικτά εγκαύματα όταν ο σύντροφός της την έλουσε με βενζίνη και την έκαψε

Δύο χρόνια σχεδόν μετά από τον σοκαριστικό τραυματισμό από τον πρώην σύντροφο της που της άφησε μόνιμες βλάβες, η 33χρονη Judy Malinowski έφυγε από την ζωή σε ηλικία 33 ετών, όπως επιβεβαιώθηκε από την οικογένεια της.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της εκλιπούσας δήλωσε στο NBC4i: «Αυτό το παιδί υπέφερε για δύο χρόνια προκειμένου να αφηγηθεί την ιστορία του, ποιος άλλος θα είχε την δύναμη να το κάνει;»

Τον Αύγουστο του 2015, η Malinowski και ο σύντροφός της Michael Slager ενεπλάκησαν σε καυγά, όταν ο πρώην σύντροφός της άτυχης κοπέλας την έλουσε με βενζίνη και την

έκαψε ζωντανή.

Η Malinowski, μητέρα δύο παιδιών, υποβλήθηκε σε 59 διαφορετικές εγχειρήσεις (σ.σ. στο 80% του σώματος της) και πέρασε τα επόμενα δύο χρόνια μέσα στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος Slager είχε δηλώσει πως επρόκειτο για «φρικτό ατύχημα» και πως στην πραγματικότητα αγαπούσε πολύ την Malinowski. Αυτόπτης μάρτυρας, ωστόσο, διέψευσε τα λεγόμενά του τονίζοντας ότι το ζευγάρι βρίσκονταν εν μέσω τσακωμού, όταν η γυναίκα τυλίχτηκε στις φλόγες.

Τον Αύγουστο 2015 ο Michael Slager περιέλουσε τη φίλη του με βενζίνη και την έκαψε. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για «φρικτό ατύχημα».

Ο εν λόγω μάρτυρας ήταν και αυτός που κάλεσε την αστυνομία. Εντούτοις, σημείωσε πως ο Slager είχε χρησιμοποιήσει πυροσβεστήρα για να κατασβέσει τη φωτιά.

Ο θάνατος της Malinowski συμπίπτει με την περίοδο που η πολιτεία του Οχάιο (σ.σ. όπου και σημειώθηκε το περιστατικό) βρίσκεται σε διαδικασία ψήφισης νομοσχεδίου που αφορά αντίστοιχα περιστατικά, όπου τα θύματα καταλήγουν με μόνιμες παραμορφώσεις.

Ο Slager έχει καταδικαστεί και εκτίει ποινή 10ετούς φυλάκισης για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Πηγή : lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα