Πατέρας που δίνει μάχη με τον καρκίνο δεν μπορούσε να πάει στην αποφοίτηση της κόρης του και το νοσοκομείο έκανε κάτι υπέροχο

Μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες ενός γονέα είναι να δει το παιδί του να αποφοιτά και να παίρνει το πτυχίο του. Αλλά αυτός ο πατέρας από την Ιντιάνα, δεν μπορούσε να παραστεί στην αποφοίτηση του παιδιού του, και γι’ αυτό το νοσοκομείο και το σχολείο έκαναν μια εξαίρεση γι’ αυτόν.

Η Heaven Lea Bailey, μια γυναίκα από την Ιντιάνα δημοσίευσε στο Facebook της πως η τελετή αποφοίτησης της μικρής της αδερφής Hollie, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μόνο για τον

πατέρα της, τον Jack Bailey.

Ο Jack εισήχθη στο νοσοκομείο Baptist Health Floyd στις 19 Μαΐου του 2017 για να παλέψει με τον καρκίνο, και η οικογένεια ήθελε να τον πάρει στην αποφοίτηση της Hollie από το Floyd Central High School που θα γινόταν στις 4 Ιουνίου, ακόμη και αν έπρεπε να τον μεταφέρουν με αναπηρική καρέκλα.

Όμως, στις 26 Μαΐου, οι γιατροί είπαν στην οικογένεια πως ο Jack δεν θα είναι σε θέση να παρευρεθεί στην αποφοίτηση.

Τότε η οικογένεια μίλησε με τον διευθυντή του σχολείου, τον Rob Williams.

«Αποφάσισαν να κάνουν την αποφοίτηση λίγο νωρίτερα για τη Hollie!!!! Έκπληξη! Κάναμε πάρτι στο Baptist Health Floyd!!!» έγραψε η Heaven σε ανάρτησή της.

«Είμαστε ευγνώμονες που παραστήκατε σε μια τόσο μαγική στιγμή!», πρόσθεσε η Heaven.

Η ανάρτησή της είχε πάνω από 1.000 κοινοποιήσεις και περισσότερες από 4.000 αντιδράσεις.

Παρακολουθήστε τη συγκινητική τελετή στο παρακάτω βίντεο!

Δημοσιεύτηκε από Heaven Bailey στις Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα