Οριστικό: Αυτός είναι ο παρουσιαστής του Survival του Εpsilon

«Κλείδωσε» ο παρουσιαστής του Survival – Ποια θα είναι τα έπαθλα;

Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη του πολυσυζητημένο reality επιβίωσης του Ε. Τα σκηνικά έχουν ήδη αρχίσει να στήνονται στην Κουρούτα Πελοποννήσου, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το Survival Secrets, το οποίο θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα αρχές Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του tvnea.com, μετά

από πολλές επαφές του καναλιού με διάφορα ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι για την παρουσίαση του παιχνιδιού επιβίωσης του Epsilon, οι ιθύνοντες κατέληξαν στον εκλεκτό τους και η απόφασή τους είναι οριστική καθώς ο χρόνος πιέζει υπερβολικά πλέον. Ποιος θα είναι αυτός; Ο Κώστας Σόμμερ!

Πρόκειται για ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί από την αρχή, ωστόσο τίποτα δεν επιβεβαιωνόταν.

Το κανάλι είχε επίσης προσεγγίσει τόσο τον Πέτρο Κωστόπουλο όσο και το δίδυμο ΑΪβάζη – Κορινθίου, ωστόσο το γλυκό… δεν έδεσε, γι’ αυτό και το Epsilon κατέληξε στην πρώτη του επιλογή.

Να σημειωθεί ότι η πιο «καυτή» Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει είδε «κλείσει» για να μπει στην ομάδα των Διασήμων, ενώ τα υπόλοιπα ονόματα θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα.

Όσο για το μεγάλο έπαθλο του Survival Secrets ; Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea, ο νικητής θα κερδίσει 100.000 ευρώ (και όχι 150.000 όπως διαφήμιζαν οι άνθρωποι του καναλιού). Οι υπόλοιποι που θα τερματίσουν στη δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη θέση θα κερδίσουν ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή αντίστοιχα.

Το πρώτο επεισόδιο θα δούμε στις οθόνες μας την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

Πηγη: menshouse.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα