Ο νέος Μπο επέστρεψε Ελλάδα: Έχασε 35 κιλά σε 4 μήνες και ΔΕΝ Φαντάζεστε Πόσα Πήρε Σε 3 Ημέρες! (Vid)

Όλο και λιγοστεύουν οι παίκτες του Survivor που έχουν μείνει στον Άγιο Δομίνικο για την τελική ευθεία του παιχνιδιού, με όσους έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα να παραδέχονται πως έχουν μείνει μισοί! Τελευταία απώλεια από την ομάδα των Διασήμων, δεν είναι άλλος από τον Bo. Ο ράπερ που μπήκε στο παιχνίδι επιβίωσης πάνω από 110 κιλά, ζυγίζει πλέον λιγότερο από 80. Είχε βέβαια αδυνατίσει ακόμα πιο πολύ καθώς σε 4 μήνες στο Survivor

έχασε 35 κιλά, αλλά με το που βγήκε του έδωσε να καταλάβει και πήρε τα πρώτα 5 μέσα σε τρεις μέρες. Φάνηκε άλλωστε η διαφορά με το που βγήκε και έβγαλε την πρώτη φωτογραφία εν ώρα…εργασίας δίπλα στον Σάκη Τανιμανίδη.

Η πρώτη φωτογραφία του Μπο μετά το Survivor και η σύγκριση με τον Μπο του Survivor

Ο παίκτης των διασήμων ερωτηθείς για τα χαμένα του κιλά και αν θα τα ξαναπάρει ήταν σαφής: «Νομίζω ότι δεν θα τα ξαναπάρω. Θα πάρω λίγα μόνο, έτσι για να μου κάνει κάνα ρούχο, γιατί δε βρίσκω ρούχα. Αλλά νομίζω θα μείνω σ’ αυτό στο στυλάκι. Πήγα από το XXL στο Large».

Ο Μπο για Ντάνο-Σπαλιάρα

Ο Μπο επανέλαβε την επιθυμία του να κερδίσει το Survivor ο Ντάνος: «Θέλω νικητή του Survivor τον Ντάνο γιατί το ήθελε από την αρχή, το χρειάζεται, το έχει ανάγκη» ενώ έκανε και ένα σχόλιο για τον Σπαλιάρα, ο οποίος την ώρα του συμβουλίου του νησιού, με το που ανακοίνωσε ο Τανιμανίδης ότι ο Μπο ήταν αυτός που αποχωρεί, άρχισε να πανηγυρίζει: «Αφού κάναμε έναν άνθρωπο να χαρεί, τι καλύτερο; Μια χαρά! Δεν τρέχει τίποτα». Όσο για τον Αγγελόπουλο και την ατάκα Χανταμπάκη ότι ήθελε τις κάμερες για να κάνει τον σταυρό του, είπε: «Όταν ένας άνθρωπος κάνει τον Σταυρό του δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι στημένο ή όχι. Κάνει τον Σταυρό του, πιστεύει στον Θεό. Ο καθένας έχει τους λόγους του που κάνει ό,τι κάνει. Εγώ δεν κάνω τον Σταυρό μου, πιστεύω όμως. Ο καθένας το διαχειρίζεται όπως θέλει. Το τι πιστεύει ο καθένας είναι δικό του θέμα».
Δείτε σε βίντεο τις πρώτες δηλώσεις του Μπο

πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα