Ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του Deal γονάτισε τον τραπεζίτη με ένα μυθικό κόλπο (Vid)

Ο κορυφαίος με διαφορά Παίκτες από το Deal, το γνωστό τηλεπαιχνίδι, έχουν περάσει πολλοί. Κάποιοι ήταν αδιάφοροι, κάποιοι ήταν καλοί και κάποιοι πολύ καλοί. Ένας παίκτης, όμως, κατάφερε να ξεχωρίσει.

Το όνομά του ήταν Νίκος και με την τακτική του κατάφερε όχι μόνο να λυγίσει τον τραπεζίτη, αλλά να κάνει και τον Χρήστο Φερεντίνο να τον παραδεχτεί δημόσια και να του βγάλει το καπέλο.

Ο συγκεκριμένος (σημειώστε ότι ήταν άνεργος) ξεκίνησε

έχοντας 500 ευρώ στο κουτί του.

Κατάφερε να… ψυχολογήσει τον τραπεζίτη και βάσει των προσφορών που του έκανε να υπολογίσει το ποσό που είχε μέσα στο κουτί του.

Σύντομα κατάλαβε ότι το κουτί του είχε μόλις 500 ευρώ μέσα και την κρίσιμη στιγμή, έκανε ανταλλαγή. Συνέχισε να παίζει ακολουθώντας στρατηγική των παικτών του πόκερ. Αρνήθηκε δυο μυθικές προσφορές του τραπεζίτη.

Η μία ύψους 41.700 ευρώ και η δεύτερη ακόμα πιο μεγάλη, 48.900 ευρώ.
Κατάφερε να μπει στο μυαλό του τραπεζίτη και από τις αντιδράσεις του να σιγουρευτεί ότι στο κουτί του είχε αυτό που υπολόγιζε.

Μέχρι την τελευταία στιγμή αρνήθηκε τη σιγουριά των προσφορών και συνέχισε να προκαλεί τον τραπεζίτη, με τον οποίο μάλιστα ζήτησε να μιλήσει.

Στο φινάλε την ώρα που ο Χρήστος Φερεντίνος άνοιξε το κουτί και είδε το αποτέλεσμα, δεν κρατήθηκε…

Παραδέχτηκε ότι αυτός ήταν ο κορυφαίος με διαφορά παίκτης που είχε περάσει ποτέ από το Deal. Δείτε την τελευταία του κίνηση σε μια παρτίδα σκάκι για γερά νεύρα…

via menshouse.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα