Νεαρός άντρας σώζει με τα πόδια του σκύλο που έπεσε μέσα σε κανάλι και η πράξη καλοσύνης του θα αποκαταστήσει την πίστη σας στον άνθρωπο

Φανταστείτε αυτό το σενάριο: βλέπετε ένα σκυλί παγιδευμένο σε ένα βαθύ κανάλι και θέλετε να το σώσετε, αλλά πώς; Ένας νεαρός άνδρας δεν το σκέφτηκε και πολύ. Έπεσε στο κανάλι και χρησιμοποίησε τα πόδια του για να “αιχμαλωτίσει” το σκυλί και να το τραβήξει έξω.

Τον Απρίλιο, εμφανίστηκε ένα βίντεο στα social media που έδειχνε ένα σκυλί να κολυμπάει σε ένα κανάλι, αλλά δεν μπορούσε να βγει από αυτό, αφού τα τοιχώματα του καναλιού ήταν πολύ ψηλά. Αν δεν ήταν αυτός ο νεαρός άνδρας που απεικονίζεται παρακάτω,

ο σκύλος θα κινδύνευε να πνιγεί από την εξάντληση.

©Facebook Video Screenshot | Ivy Teo

Ο γενναίος άντρας έπεσε στο κανάλι πιάνοντας με τα πόδια του το σκύλο ενώ ένας άλλος τον τράβηξε προς τα πάνω. Ευτυχώς και οι δυο τους ανέβηκαν στο δρόμο με ασφάλεια.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο στο Facebook από τον Ivy Teo, οι χρήστες του διαδικτύου αποθέωσαν τον άγνωστο νεαρό για τη γρήγορη αντίδρασή του και την προθυμία του να κάνει κάτι επικίνδυνο για να σώσει τον σκύλο.

©Facebook Video Screenshot | Ivy Teo

Ένας χρήστης του διαδικτύου έγραψε, “Ποιο είναι το όνομα του ανθρώπου; Θα πρέπει να του δοθούν συγχαρητήρια. Η πράξη του ήταν άκρως γενναία. Ο Θεός να τον έχει καλά.”

Ένας άλλος χρήστης έδωσε επίσης συγχαρητήρια τους παρευρισκόμενους που βοήθησαν τον άνθρωπο και τον σκύλο: “Συγχαρητήρια και στον άντρα με την κίτρινη μπλούζα! Έδωσε όλη του την ενέργεια για να βοηθήσει τον γενναίο συνάνθρωπό του από την αρχή μέχρι το τέλος…”

Μια υπέροχη πράξη ανθρωπιάς που μας δίνει ελπίδα για το μέλλον. Πολλά μπράβο!

要谢谢这位印度大哥,用双腳夾救起这只狗狗。。。超棒

Δημοσιεύτηκε από Ivy Teo στις Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

διαφορετικό

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα