Νεαρό ζευγάρι άνοιξε το σπιτικό και την αγκαλιά του στον τυφλό Brownie

Στο νέο του σπίτι βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό ο Brownie, ο τυφλός σκυλάκος που υιοθέτησαν η Τριανταφυλλιά και ο Μανώλης, δυο άνθρωποι με περίσσευμα ψυχής, οι οποίοι άνοιξαν την αγκαλιά τους σ’ αυτό το ξεχωριστό πλάσμα δίνοντας του ίσως τη μοναδική ευκαιρία να ζήσει μια καλύτερη ζωή. Το νεαρό ζευγάρι λάτρεψε από την πρώτη στιγμή τον Brownie.

Το πρόβλημα της όρασής του δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στην επιθυμία της Τριανταφυλλιάς και του Μανώλη να κάνουν τον Brownie το πιο αγαπησιάρικο μέλος στην οικογένεια τους. Με όλη τους

την καρδιά οι δυο αυτοί υπέροχοι νέοι άνθρωποι έδωσαν σ’ αυτό το ταλαιπωρημένο πλάσμα ένα κατάδικο του σπιτικό για να ζήσει κοντά τους με αγάπη και φροντίδα.

Τυφλός και άρρωστος προσπαθούσε να επιβιώσει σ΄ένα σκληρό κόσμο

Η υιοθεσία του Brownie έδωσε ανείπωτη χαρά και ηθική ικανοποίηση σε όλους τους φιλόζωους που στάθηκαν δίπλα του στα δύσκολα κι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους ώστε ο τετράποδος τους φίλος να επουλώσει ό,τι πληγή είχε στο κορμί και τη ψυχή του και να μεταμορφωθεί με τη δύναμη της αγάπης σ’ ένα υγιές, χαρούμενο και υπερήφανο πλάσμα.
Ανάμεσα σ’ αυτούς τους φιλόζωους που δεν αντιμετώπισαν τον Brownie ως μια χαμένη υπόθεση, ήταν και η Εύα Καραπιπέρη, η οποία με ιδιαίτερη συγκίνηση αναφέρει στις «Ιστορίες Αδέσποτων»: «Μια φορά κι έναν καιρό ένα πλάσμα τυφλό, άρρωστο, παρατημένο, τριγυρνούσε μόνο και φοβισμένο. Είχε χάσει κάθε ελπίδα όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του μια καλή νεράιδα, η Αναστασία Σιδεράτου.

Ο Brownie μαζί με την Αναστασία Σιδεράτου που του άλλαξε τη ζωή
Πόνεσε σαν το αντίκρισε σ’ αυτήν την κατάσταση. Το πήρε στην αγκαλιά της και του υποσχέθηκε πως θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για εκείνο. Ξεκίνησε μαζί του έναν μεγάλο αγώνα. Ήταν συνοδοιπόρος και σύντροφος ψυχής και μετά από πολύ καιρό το μικρό αυτό πλάσμα έγινε ένα υπέροχο, υγιές, χαρούμενο και τυφλό σκυλάκι. Το μονο που του έλειπε ήταν μια οικογένεια. Μια οικογένεια δική του. Ένα σπίτι ολόδικό του.
Ο μικρός Brownie απέκτησε πολλούς φίλους και όλοι έμαθαν το όνειρο του. Και τότε άνθρωποι που δεν τον είχαν δει ποτέ και όμως τον είχαν αγαπήσει και τον νοιάζονταν άρχισαν να προσπαθούν να του βρουν μια οικογένεια. Προσπαθούσαν συνεχώς καθημερινά και για πολύ καιρό ώσπου ένα πρωί το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Ένα αξιολάτρευτο πλάσμα με «βλέμμα ψυχής»
Ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τον Brownie μέλος της οικογένειας του παραμερίζοντας την «αναπηρία» του και βλέποντας αυτό που πραγματικά είναι ένα υπέροχο, αξιολάτρευτο πλάσμα με «βλέμμα ψυχής» και περίσσια αγάπη. Έτσι ο Brownie βρήκε αυτό που τόσο πολύ του έλειπε. Μαμά και μπαμπά. Η καλή του νεράιδα Αναστασία έκανε πραγματικότητα την υπόσχεση της κα όλοι εμεις οι φίλοι του είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους το αγόρι μας είναι ευτυχισμένο.

O Brownie ποζάρει πανευτυχής δίπλα
στους κηδεμόνες του, Τριανταφυλλιά και Μανώλη
Αγαπημένοι Τριανταφυλλιά και Μανώλη. Είμαστε σίγουρη πως είστε ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στον Brownie. Ξέρουμε ότι τον λατρεύετε κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μας να περάσετε μαζί πολλά υπέροχα αγαπησιάρικα χρόνια.
Θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους εσάς που χωρίς να έχετε γνωρίσει τον Brownie τον αγαπήσατε και παλέψατε μαζί μας για να κάνουμε το όνειρο του πραγματικότητα. Ο Brownie σας στέλνει ένα μεγάλο φιλί στα μούτρα».

πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα